- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Yok O Ozzgeee asla dargınlık ya da şahsi algılama yok sadece bu ara kendimi çok iyi hissetmiyorum dediğiniz gibi bir yılgınlık var ondan yani. Sizi mağdur etmemek adına ara veriyorum. Hastan için çok geçmiş olsun. İnş şifa bulur tez vakitte.Asla ve kati suretle bireysel yazmadim yazidada iki uc defa belirttim bireysel olsa ben zaten ozelden iletisim kurup su kadarini ben alayim mi diyorum veya siz rahatlikla yaziyorsunuz bana ozelden 1 yildir beraberiz konu bireysel degil hanimlar hepiniz az cok hissediyorsunuzdur bir agirligimiz var genel olarak buna bende dahilim onu atalim mahiyetinde yazdim biraz gayretlenelim olabilir bezginlik gelebilir hayat gailesinden zorlaniyorsunuzdur gerekirse ara verip hep birlikte sonrada devam ederiz
Yogunluktan ayrilma icin birsey diyemem bende bir gurubumdan gecici sure ayrildim anlarim yetisemiyorum diye buradan cansu gizem selinde biliyor sahsi alinganlik olmasin sakin atalet var hadi gayret mahiyetinde yazildi
Biz burda 2 tur 280 lere varan tefriciye okuduk ama bu elektrigimiz yoktu sonra 50 fatihada geldik tikandik sayi coksa duseriz sure azsa cogaltiriz ama sevkimiz tam olsun ha bir yorgunluk varsada ara veririz umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir
cilekli_sut sahsi alinmadigini dusunuyorum ki tekrar bu msjlada aciklamami yaptim eger devamimiz olursa tekrar dualarda bulusuruz insallah
Cok haklisin tatlim bende o seri oldugumuz gunleri ozledim resmen p.tesi baslayacagimiz duada insallah butun agirliklarimizdan arinmis olarak baslariz..son 15 gundur benimde modum inanilmaz derecede dustu hastamiz var ve bende kaliyorlar kaynanam kaynamin kaynanasi gorumcemArkadaslar oncelikle hepinizle epeyidir buradayiz birbirimizi yanlis anlamayacagimizi umarak bir kac sey paylasmak istiyorum son 2-3 okumadir senkronizasyonumuz genel bir sekteye ugruyor asla kimseye ithafen yazmiyorum bu genelde var su kisi bu kisi degil zaten kisiden olani ben arka plandan hallederim ozelden yazip sayi alirim vs siz hissetmezsiniz artik cozdunuz benide burakarida bir cogunuz
Bastan beri olanlar bilir bu listenin bir sevki vardir boyle hizli hizli gider herkes okumaya heveslidir ben kimsenin hevesi kirilmasin diye agir dualar secmem salavatlar ezberleriz aciliyeti olani basa aliriz okuyamayana yardim ederiz vs hoslugu kaybettik genel bir agirlik oldu hosuma gitmiyor modumu assagi cekiyor bazilarinizinda cekiyordur dualar kisa ama verdigim saati 3 saate varir asar olduk genel olarak ay yogundum ay isim vardi okuyamadimlar cok yazilmaya basladi insanlik hali olur ama bunu yazmak icin son dk beklenir oldu.
Burada etiketliyorum ozel mesaj atiyorum ama okumayip bakmamalar artti
Kimse bildirimlerini takip etmiyor etse zaten senkronizasyonu yakalayacagiz ortaya direk sorusunu veya birseyi yaziyor ama aslinda bir sayfa once o sey sorulmus yazilmis tartisilmis etiketlenmis misal
Bir eksiklikte bazen defalarca etiketlemek zorunda kaliyorum cok zor surecten gectim halada geciyorum 20-22 gun hast kaldim hastam var ozel ilgisi misafiri vs ama ben sizi aksatmamaya cok gayret ediyorum sizdende destek bekliyorum
İnsirahta da ayni modda devam edersek listeyi ondan sonra dvm ettirmiycem bilgilerinize hepinizi opuyorum
Ve tekrar ediyorum bende dahil genele yazilmistir sakin kimse alinganlik yapmasin
He gel gel accuk sole dur dibimde yaslanirik birbirimize dusmeyekCok haklisin tatlim bende o seri oldugumuz gunleri ozledim resmen p.tesi baslayacagimiz duada insallah butun agirliklarimizdan arinmis olarak baslariz..son 15 gundur benimde modum inanilmaz derecede dustu hastamiz var ve bende kaliyorlar kaynanam kaynamin kaynanasi gorumcemamavelakin yikilmadim ayaktayim
Tabiki canim ama biz gunluk okuyoruz hergun bir arkadas icin niyet edip (isim ve duasini ozelden atiyorum herkese)okuyoruz o sebeple takip ve haber verme onemli hergun aktif takip edebilirmisin birde 1000 insirah bolusecegiz yaninada kisi basi 131 ya selam ya camii okuayacagiz (muaf olanlar esma ile yanina salavat okuyor) senin icin uygunmu eger uygunsa bana ozelden isim ve duani atarmisin
Okurum elbet cnm buldum ben dua forumundanHanımlar doğmamış bi bebek için dua istiyor bi arkadaş.
THEY nicki.çok üzüldüm ben.destek olur musunuz dualarınızla o bebecik için de
Link atamıyorum
He gel gel accuk sole dur dibimde yaslanirik birbirimize dusmeyeksaka bir yana rabbim bu gunumuzu aratmasin su mirmir halimizide atalim insallah bir an once o eski enerjimiz sevkimiz gelsin
Allah razı olsun canımOkurum elbet cnm buldum ben dua forumundan
Haklısın canım hakkınınheşai et ugrasıyorsun. Biz de elimizden geleni yaparız inşirah duasında inşallah seri ce güzel okuruz. Seni de yormadan.Arkadaslar oncelikle hepinizle epeyidir buradayiz birbirimizi yanlis anlamayacagimizi umarak bir kac sey paylasmak istiyorum son 2-3 okumadir senkronizasyonumuz genel bir sekteye ugruyor asla kimseye ithafen yazmiyorum bu genelde var su kisi bu kisi degil zaten kisiden olani ben arka plandan hallederim ozelden yazip sayi alirim vs siz hissetmezsiniz artik cozdunuz benide burakarida bir cogunuz
Bastan beri olanlar bilir bu listenin bir sevki vardir boyle hizli hizli gider herkes okumaya heveslidir ben kimsenin hevesi kirilmasin diye agir dualar secmem salavatlar ezberleriz aciliyeti olani basa aliriz okuyamayana yardim ederiz vs hoslugu kaybettik genel bir agirlik oldu hosuma gitmiyor modumu assagi cekiyor bazilarinizinda cekiyordur dualar kisa ama verdigim saati 3 saate varir asar olduk genel olarak ay yogundum ay isim vardi okuyamadimlar cok yazilmaya basladi insanlik hali olur ama bunu yazmak icin son dk beklenir oldu.
Burada etiketliyorum ozel mesaj atiyorum ama okumayip bakmamalar artti
Kimse bildirimlerini takip etmiyor etse zaten senkronizasyonu yakalayacagiz ortaya direk sorusunu veya birseyi yaziyor ama aslinda bir sayfa once o sey sorulmus yazilmis tartisilmis etiketlenmis misal
Bir eksiklikte bazen defalarca etiketlemek zorunda kaliyorum cok zor surecten gectim halada geciyorum 20-22 gun hast kaldim hastam var ozel ilgisi misafiri vs ama ben sizi aksatmamaya cok gayret ediyorum sizdende destek bekliyorum
İnsirahta da ayni modda devam edersek listeyi ondan sonra dvm ettirmiycem bilgilerinize hepinizi opuyorum
Ve tekrar ediyorum bende dahil genele yazilmistir sakin kimse alinganlik yapmasin
Hatane ısım vardı bırazdan lıst yapıcam cnm tevhıt bıter bıtmez bagıslandı bı toparlayayım ozel mesajları falan duzenıne koyacagım bırazdanbugün başlıcak mı inşirah suresi? kelime-i tevhid bağışlandı mı? bu arada muaflığım bitti erken gelmezse ya da geç kalmazsa martın 11ine kadar temizim
tamam canım :) kaçırdığım bir şey olmasın diye sordum geçmişe bakamamıştım telden girmiştim. Allah kabul etsin inşallahHatane ısım vardı bırazdan lıst yapıcam cnm tevhıt bıter bıtmez bagıslandı bı toparlayayım ozel mesajları falan duzenıne koyacagım bırazdan
ınanın tum samımıyetımle yazıyorum o kadar aksılık cıkıyor kı ya rabbım hayırlısı dıyorum bazen ayete gectık seytan vesvese verıyor zorlastırıyor dıye dusunuyorum sabahta berı gune zaten sevımsız basladım dısarda ısım vardı sacma sebeplerden uzadı geldım net dusuyo tam bağlanamadım gereksız bır agresıflık cöktu duanın ıbadetın seytanı vesvesesı bol olur muş ayetlere surelere gecınce dahada cogaldı sankı atacagız hep beraber ınsallah ay ın yıldızın mı ters zamanları bılemedım astrolojıye ınanmam ama gokyuzune sema ya ınanırım bana ozgu degıl cogu kısı msj atmıs herkesın bır sıkıntısı var kımı hasta kımının hastası var kımının netınde tel inde bozulma vs Allahım yardım etsın başlar duzenımızı kurarsak gerısı gelecek insallahHepimizin bu aralar modu düşük galiba kızlar. Uzun süredir buradayım ilk kez son iki duadır grubu böyle görüyorum. Hayat şartları bizi çok etkiliyor. Bazen dua grubunda geç okuma yapınca acaba ayrılsam ara versem mi diyorum ama bir yandan o kadar alıştım ki size kalmak istiyorum. İnşallah pazartesi gününden sonra kendimize gelir eskisi gibi okumalarımızı yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?