DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Yok O Ozzgeee asla dargınlık ya da şahsi algılama yok sadece bu ara kendimi çok iyi hissetmiyorum dediğiniz gibi bir yılgınlık var ondan yani. Sizi mağdur etmemek adına ara veriyorum. Hastan için çok geçmiş olsun. İnş şifa bulur tez vakitte.

Cok haklisin tatlim bende o seri oldugumuz gunleri ozledim resmen p.tesi baslayacagimiz duada insallah butun agirliklarimizdan arinmis olarak baslariz..son 15 gundur benimde modum inanilmaz derecede dustu hastamiz var ve bende kaliyorlar kaynanam kaynamin kaynanasi gorumcem amavelakin yikilmadim ayaktayim

Hanımlar doğmamış bi bebek için dua istiyor bi arkadaş.
THEY nicki.çok üzüldüm ben.destek olur musunuz dualarınızla o bebecik için de
Link atamıyorum

He gel gel accuk sole dur dibimde yaslanirik birbirimize dusmeyek saka bir yana rabbim bu gunumuzu aratmasin su mirmir halimizide atalim insallah bir an once o eski enerjimiz sevkimiz gelsin

Merhaba,
İnşirah için ben de katılabilir miyim size O Ozzgeee
Tabiki canim ama biz gunluk okuyoruz hergun bir arkadas icin niyet edip (isim ve duasini ozelden atiyorum herkese)okuyoruz o sebeple takip ve haber verme onemli hergun aktif takip edebilirmisin birde 1000 insirah bolusecegiz yaninada kisi basi 131 ya selam ya camii okuayacagiz (muaf olanlar esma ile yanina salavat okuyor) senin icin uygunmu eger uygunsa bana ozelden isim ve duani atarmisin

hmbg M Mavisu27 umut-16 hanimlar kismetse pazartesi duamiza baslayacagiz bana ozelden isim ve dualarinizi atarmisiniz
Neden gerekli kisi kisi okudugumuz dualarimizda herkese okunan kisinin adini duasini ozel msj atiyorum arkadaslar size ve duaniza niyetlenerek okuyor diger ark var sizinki eksik pazartesiye kadar atarsiniz

Hanımlar doğmamış bi bebek için dua istiyor bi arkadaş.
THEY nicki.çok üzüldüm ben.destek olur musunuz dualarınızla o bebecik için de
Link atamıyorum
Okurum elbet cnm buldum ben dua forumundan

Son düzenleme:
Haklısın canım hakkınınheşai et ugrasıyorsun. Biz de elimizden geleni yaparız inşirah duasında inşallah seri ce güzel okuruz. Seni de yormadan.

Hepimizin bu aralar modu düşük galiba kızlar. Uzun süredir buradayım ilk kez son iki duadır grubu böyle görüyorum. Hayat şartları bizi çok etkiliyor. Bazen dua grubunda geç okuma yapınca acaba ayrılsam ara versem mi diyorum ama bir yandan o kadar alıştım ki size kalmak istiyorum. İnşallah pazartesi gününden sonra kendimize gelir eskisi gibi okumalarımızı yaparız.

bugün başlıcak mı inşirah suresi? kelime-i tevhid bağışlandı mı? bu arada muaflığım bitti erken gelmezse ya da geç kalmazsa martın 11ine kadar temizim

bugün başlıcak mı inşirah suresi? kelime-i tevhid bağışlandı mı? bu arada muaflığım bitti erken gelmezse ya da geç kalmazsa martın 11ine kadar temizim
Hatane ısım vardı bırazdan lıst yapıcam cnm tevhıt bıter bıtmez bagıslandı bı toparlayayım ozel mesajları falan duzenıne koyacagım bırazdan

ınanın tum samımıyetımle yazıyorum o kadar aksılık cıkıyor kı ya rabbım hayırlısı dıyorum bazen ayete gectık seytan vesvese verıyor zorlastırıyor dıye dusunuyorum sabahta berı gune zaten sevımsız basladım dısarda ısım vardı sacma sebeplerden uzadı geldım net dusuyo tam bağlanamadım gereksız bır agresıflık cöktu duanın ıbadetın seytanı vesvesesı bol olur muş ayetlere surelere gecınce dahada cogaldı sankı atacagız hep beraber ınsallah ay ın yıldızın mı ters zamanları bılemedım astrolojıye ınanmam ama gokyuzune sema ya ınanırım bana ozgu degıl cogu kısı msj atmıs herkesın bır sıkıntısı var kımı hasta kımının hastası var kımının netınde tel inde bozulma vs Allahım yardım etsın başlar duzenımızı kurarsak gerısı gelecek insallah

HANIMLAR BIRAZDAN LISTEYI YAPIYORUM DUALARINIZI YENI KATILAN ARK DAHIL YINE LISTE YAPIP ATACAGIM
RICAM KISININ DUASI BAŞLAMADAN BASLAMAYIN HEP BERABER OKUMA OLSUN
ONUN DISINDA HABER VERMEDE YINE AYNI KURALIMIZ GECERLI IRTIBATTA KALALIM 1000 INSIRAH BOLUSUP YANINA 131 YA SELAM YA CAMII OKUYORUZ MUAF OLANLAR 131 YA SELAM YA CAMININ YANINA YINE 33 ADET BILDIGI BIR SALAVATI OKUYUP GONLUNDEN GELDİĞİNCE O KISIYE DUASINI ETSIN
BIZLER AYET OKURUZ AMA GONLUMUZ DARDIR SIZLER MUAFSINIZDIR AMA GONLU GENIS ISTERSINIZ BIR ESMA HURMETINE KABUL OLUR :) BU LISTE EN YOGUN MUAF LISTESI IKI KISI CIKTI 3 KISI GELDI SAYIMIZ ABARTI DEGIL ILK 1.5 GUN VERICEM SONRA 1 GUNE CEKERIZ INSALLAH ILK OKUMADA YENI ARK OTURTSUN DIYE 1,5 GUN VERIYORUM HEPINIZI OPUYORUM HERSEYDE YAZAR DESTEK ISTER PAYLASIRSINIZ BUNLARI ZATEN OGRENDINIZ BILIYORSUNUZ :) RABBIM KABUL EYLESIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…