Cnm yaz dileğini ekleyelimTamam. Okurum o konuda sıkıntı yok. :)
Erkek arkadaşımla ilişkimizin hayırlısıyla evlilikle sonuçlanması için istiyorum.Cnm yaz dileğini ekleyelim
Canım niyetimi değiştirir msin.. hastaligima Allahın izniyle şifa bulmak için. İsmim leylaCnm sıraPsikolojik Deliii arkadaşımızda onun niyetine okursun
Hastalığının şifa bulması için[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]@blondgunes ---->hayırlı sağlıklı evlatlar
Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat
4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
iki prensesin annesi ==>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah
@CigdemAsya[/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Psikolojik Deliii ---->
Cnm sıraPsikolojik Deliii arkadaşımızda onun niyetine okursun
Cnm sıraPsikolojik Deliii arkadaşımızda onun niyetine okursun
Canım eski niyetimin ustune ekleme yapar mısın. Hastaligima şifa bulmak için. Allah in izniyle. Diğer niyetimde kalsın.yoruyorum seni hakkını helal etCnm sıraPsikolojik Deliii arkadaşımızda onun niyetine okursun
Cnm düzelttim en baştan yazarmısın dileğiniCanım eski niyetinin ustune ekleme yapar mısın. Hastaligima şifa bulmak için. Allah in izniyle
Ilk o olablr ama sira orda degil.devam ediyor siraListede ilk blondun ismi yazınca onun için sandım.
Ilk o olablr ama sira orda degil.devam ediyor siraPsikolojik Deliii da cnm o.bitince onun altindakine gecicek
Eşimin pişman olmasi,yuvamin selameti ve hastaligima Allahın izniyle şifa..Cnm düzelttim en baştan yazarmısın dileğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?