Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kuzu sen mazeretli değilmiydin:)
Heheh ya cnm soyle bisey oluyo anlamadim cunartwsi cok az koyu bisey geldi hemen yazdim tamam dedm basladi ama kac gundur dahada gelmedi. Oructa tutmuyorm adet oluyorm diye. En sonunda abdest aldim dedim basliyim bare gelcegi yok.. bakalim gelene kadar okurum

ee inşallah bebiş vardırrr ozaman

İnş hamilesindir gelmez :)

Inssss canlarrr yaaa gecen ay ümitlendirdi beni 4 gun geciktim. Gecikmeseydim o kanamanin oldugu gun adet gunumdu. Dedim herlde normale dondum. Ama 4 gun gecikmenin gunude yarin. Bakalim yarin olurmuyum inss olmam

Selamlar. Kusura bakmayın konunuzu sabote ediyorum ama birkaç soru sormak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
313 Ayet-el Kürsi okumaya bir dileğim için ben de başlayacağım. Şükürler olsun bunu yapmayı düşündüğüm andan beri içimde bir heyacan bir sabırsızlanış var. Aranızda faydasını gören oldu mu? Gördüm, diyen kimse olmasa da elbette ki yapacağım düşündüğümü ve içimden geleni ama nerak ediyorum. Bir de 3 gün de bitirmeyi düşünüyorum. Bunun bir olumsuzluğu olur mu?

Kimin duasi kime kabul.olur bilinmez.cnm 4 41EEEEE41 arkadasmiz senide eklesin dileginide bildir sirayla okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…