- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Cnm sen dün yazdığın 70 i okudun mu ben düştüm çünkü fatmanın sayıdan karışıklık olmasın30 aldim kalan 100
Kuzu sen mazeretli değilmiydin:)ftmclk 10 aldim kalan 80
Okudum canimCnm sen dün yazdığın 70 i okudun mu ben düştüm çünkü fatmanın sayıdan karışıklık olmasın
Heheh ya cnm soyle bisey oluyo anlamadim cunartwsi cok az koyu bisey geldi hemen yazdim tamam dedm basladi ama kac gundur dahada gelmedi. Oructa tutmuyorm adet oluyorm diye. En sonunda abdest aldim dedim basliyim bare gelcegi yok.. bakalim gelene kadar okurumKuzu sen mazeretli değilmiydin:)
Heheh ya cnm soyle bisey oluyo anlamadim cunartwsi cok az koyu bisey geldi hemen yazdim tamam dedm basladi ama kac gundur dahada gelmedi. Oructa tutmuyorm adet oluyorm diye. En sonunda abdest aldim dedim basliyim bare gelcegi yok.. bakalim gelene kadar okurum
İnş hamilesindir gelmez :)Heheh ya cnm soyle bisey oluyo anlamadim cunartwsi cok az koyu bisey geldi hemen yazdim tamam dedm basladi ama kac gundur dahada gelmedi. Oructa tutmuyorm adet oluyorm diye. En sonunda abdest aldim dedim basliyim bare gelcegi yok.. bakalim gelene kadar okurum
Inssss canlarrr yaaa gecen ay ümitlendirdi beni 4 gun geciktim. Gecikmeseydim o kanamanin oldugu gun adet gunumdu. Dedim herlde normale dondum. Ama 4 gun gecikmenin gunude yarin. Bakalim yarin olurmuyum inss olmam
Aminnnnn canmmm hepimjzden insssssssinşallahhh olmazsın güzel bir bebiş haberi alırız
Kimin duasi kime kabul.olur bilinmez.cnm 4 41EEEEE41 arkadasmiz senide eklesin dileginide bildir sirayla okuyoruzSelamlar. Kusura bakmayın konunuzu sabote ediyorum ama birkaç soru sormak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?
313 Ayet-el Kürsi okumaya bir dileğim için ben de başlayacağım. Şükürler olsun bunu yapmayı düşündüğüm andan beri içimde bir heyacan bir sabırsızlanış var. Aranızda faydasını gören oldu mu? Gördüm, diyen kimse olmasa da elbette ki yapacağım düşündüğümü ve içimden geleni ama nerak ediyorum. Bir de 3 gün de bitirmeyi düşünüyorum. Bunun bir olumsuzluğu olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?