S sendemibrutus cikiyor musun istersen kalabilirsin , cikacaksan @zeynoc17 sonradan katildi ona okumana gerek yok canim
Insallah kolay gecer canim, saniyelik asiri bi agri olcak illaki sıkma kendini tupler tikali cikabiliomus yoksaKızlar birazdan rahim flimi cekilicem dualariniza ihtiyacım var
tesekkur ederim canım ilk defa cektircem biraz korku endişe var bakalım insalah hayırlı sonucla çıkarımInsallah kolay gecer canim, saniyelik asiri bi agri olcak illaki sıkma kendini tupler tikali cikabiliomus yoksa
Helal olsun sen de helal et canimÇıkıyorum canım hakkınızı helal edin.
Canim listeyi geri devralmayacak misinCnm beni yarınki listeye eklersin
Ben hic cektirmedim canim bilemiyorum canin tatli midirKızlar sizce anestezi almalimiyim yardımcı olun bana
aslında acıya dayanikliyim ama şuanda bilemiyorum bende ilk defa cektiriyorum çünküBen hic cektirmedim canim bilemiyorum canin tatli midir
Allah yardimcin olsun
Benim bildigime gore biraz da cihazla alakali imis.aslında acıya dayanikliyim ama şuanda bilemiyorum bende ilk defa cektiriyorum çünkü
görücez bakalım canım 10 dakika sonraBenim bildigime gore biraz da cihazla alakali imis.
Adetli degilsen ayetel kursi oku canimgörücez bakalım canım 10 dakika sonra
Tamm canım tesekkur ederimAdetli degilsen ayetel kursi oku canim
Adetli isen de Ya Kadir oku Allah guc verson
Tamm canım tesekkur ederimAdetli degilsen ayetel kursi oku canim
Adetli isen de Ya Kadir oku Allah guc verson
Çok karısmıs devralırım ama önce bi kişilere falan bakmam lazm tekrarCanim listeyi geri devralmayacak misin
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?