- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canim internetim bitti giremiyorum listenin görüntüsü alip herkes icin 40ar adet okuyacağım4 41EEEEE41 okudu
Psikolojik Deliii okudu
S Smyrnam3509 okudu
tugce0640 (mazeretli)
Dil-i bitab
S Sabr-Sukur-Dua
K Khvekokusu20 [/USER]
Canim internetim bitti giremiyorum listenin görüntüsünü alip herkes icin 40 ar adet okuyacağım sayidan dusersin4 41EEEEE41 [/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ---->Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' MAZERETLİ tüp bebek tedavigörüntüsünürlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
@sivas5858 ------>'İZİNLİ'' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
@Sbr-Sukur-Dua ===>> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
[USER=847028]@zeynoc17 (BÜŞRA) ===>> Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
Günaydın arkadaşlar listede başa döndük bugun benimle başlıyoruz
@41EEEEE41[/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
kişi başı 37 adet okuma yapıyoruz.Okuyan bildirim yapsın
Tamam cnmCanim internetim bitti giremiyorum listenin görüntüsü alip herkes icin 40ar adet okuyacağım
Canim internetim bitti giremiyorum listenin görüntüsünü alip herkes icin 40 ar adet okuyacağım sayidan dusersin
❤❤❤Psikolojik Deliii icin okudum
Canım ben rahim flimi çektirdiğim için kanamam oluyor salı günü basliyabilirim insalah4 41EEEEE41 okudu
Psikolojik Deliii okudu
S Smyrnam3509 okudu
tugce0640 (mazeretli)
Dil-i bitab
K Khvekokusu20 [/USER][/USER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?