- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
aslında acıya dayanikliyim ama şuanda bilemiyorum bende ilk defa cektiriyorum çünkü
Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg
Iyi masallah :)
Ben 2 defa cekindim il
Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg de
Bitti canim listeDil-i bitab liste bittiyse ben de çıkayım canım. Bitmediyse okuyup öyle çıkayım
Canim liste bitti yarin basa dönüyoruzÇok karısmıs devralırım ama önce bi kişilere falan bakmam lazm tekrar
Gozunaydin canim:)Kızlar çıktım çok şükür tuplerim açık cıktı korkulacak hic bisey yok bence hsg de
Evet canım okudum❤Psikolojik Deliii busraya okudun mu canim
Tamam cnm yarın en baştan başlarız tekrar allahın izniyle sağol yardımların için4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ---->Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' MAZERETLİ tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
@sivas5858 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
@Nsli-hn ===>> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
K Khvekokusu20 (BÜŞRA) ===>> Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.
4 41EEEEE41
canim liste bu sekilde
Yarin sana okuycaz
@sivas5858 50 tane okumus onu düşersin
Rica ederim canim❤Tamam cnm yarın en baştan başlarız tekrar allahın izniyle sağol yardımların için
tesekkur ederim canimGozunaydin canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?