- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Evet canım bende sana onu yazacaktım benim nikimi değiştirebilirsin saye- olarakSaye- canım senin isim değişmiş sanirim etikette çıkmıyorsun svd_a olan sendin dimi
canım 15 tane ben okudum sana yardım olsun diyetugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. "MAZERETLİ"
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak OKUDU✔
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak OKUDU✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
OKUDU✔
@svd_a ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak OKUDU✔
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Mehtapmeri arkadaşımız listeden ayrıldı onun yerine 39 adet okuyabilirsin @Marsay tuğçe arkadaşımız icin.
Mazeretli arkadaşımızın okumasinida ben alıyorum.
kendım ıcın okudum allah kabul etsıntugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Arkadaşımız icin 39 adet okuyoruz
Tesekkur ederim canim Bende şimdi okudum hepsini :) 15 i diğer arkadaştan düşersin artıkcanım 15 tane ben okudum sana yardım olsun diye
Tamam o zaman geri aldım sayımı :) :)Tesekkur ederim canim Bende şimdi okudum hepsini :) 15 i diğer arkadaştan düşersin artıkbirumut58
Tabiki liste bitiminde eklerimKızlar merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Teşekkür ederim:)Tabiki liste bitiminde eklerim
39 adet okudum arkadaşlar. Allah kabul etsin.
Okudum, Allah kabul etsin.Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. MAZERETLİ
Arkadaşımız icin 44 adet okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?