Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Okudum rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

Edanur86 ------>(Sevim) "mazeretli İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 --->"mazeretli" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak[[/USER][/QUOTE]

Kızlar aldığım notlara göre yeni liste bu şekilde hepinize teşekkür ederim herşey için görüşmek üzere

Listeyi devralabilen olursa devam edelim

1. tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

@svd_a ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
Yeni liste bu şekilde kızlar.

Son düzenleme:
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Kişi başı 39 okuyoruz toplamda 78 adet
Sayımız azaldığı icin okumamız çoğaldı kızlar isterseniz tek tek okuma yapalım

canım bence tek kişi olsun

benım ıcın farketmez canım topluluğa uyarım

Listenin başına dönmüşüz zaten ben bu dönem çok yoğunum devam edemiycem omuyanlardan Allah razı olsun olsun benim hakkım bütün omuyanlara helal olsun kusura bakmayın giripte okuyamadığımda çok üzülüyorum o yüzden ara vetmek zorundayım

Canim ben söylemistim mazeretli oldugumu.
Diger listede yaziyo ama galiba sen benide hesaplamissin cünkü senin listende mazeretli oldugum yazilimiyo.Mazeretim bitince haber veririm,dualara devam edicem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…