Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Arkadaşlar sıra nasıl gidiyor? Geçen gün sayı verildi okudum. Her kişi için mi o sayı geçerli? Bana anlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar sıra nasıl gidiyor? Geçen gün sayı verildi okudum. Her kişi için mi o sayı geçerli? Bana anlatırsanız sevinirim.
Sıraya koyduğumuz listeye gore bir kişi icin 313 adet ayetel kursiyi herkese bolusturup okuyoruz. Herkes okuduktan sonra diğer siradaki arkadaşa geçiyoruz. Şuan senin okuman kaldı sende bitirince 3. Sıradaki arkadaşımız C cansu_tr ya gecicez

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. "
"MAZERETLİ"✔

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak "MAZERETLİ" ✔

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Arkadaşımız icin 52 adet okuyoruz

C cansu_tr canim sen 53 okurmusun 1 eksik kaliyo eksikleri ben tamamliyordum ama mazeretlendim.

Arkadaşımız icin 52 adet okuyoruz

C cansu_tr canim sen 53 okurmusun 1 eksik kaliyo eksikleri ben tamamliyordum ama mazeretlendim.
Okudum Allah kabul etsin inşallah rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Canım ben fazlasıyla okudum eksiği oradan tamamlayabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…