Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

canım benum ıcin okunuyor deyıl mı

Okudum. Allah kabul etsin

Esım azosperm canım kasım ayında negatıf denemem oldu ocak ortası gıbı tekrar baslıyacagım sende mı tedavı oluyorsun
Benim düşük amh yüksek fsh. Geçen ay transfer oldum olmadı. Tedaviye ne zaman başlarım tekrar henüz karar vermedim. Belki bir mucize olur kendiliğinden olur.

Okudum, Allah kabul etsin.

Benim düşük amh yüksek fsh. Geçen ay transfer oldum olmadı. Tedaviye ne zaman başlarım tekrar henüz karar vermedim. Belki bir mucize olur kendiliğinden olur.
ınsalah canım bende tekrar başlıyacağım ama devlet destegımı kullancagım 1000 lora tutuyormus

Teşekkür ederim.Bu otların karışık çayı vardı aktardan onu aldım 10 gündür içiyorum bir de prowomen kullanıyorum. Sabahları da zeytinyağında incir yiyorum. İlk kez yapıyorum bakalım faydası olacak mı? Tüp tedavisine başladığımdan beri adetlerim değişti ve ilaçla adet oluyırdum. Bu ay ilk kez ilaç kullanmıcam. Merak ediyorum ilaçsız adet olabilecekmiyim.

Inşallah olursun otların gerçekten faydası oluyo. Doğal yolla hamile kalirsin inşallah

birumut58 arkadasimiz icin okudum.Rabbim kabul etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…