canım benum ıcin okunuyor deyıl mıtugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (53 ADET)
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. (52 ADET)
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak (52 ADET)
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
DUA sırası :
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
Okunacak sayıyı isimlerin yanına yazdim.
canım senin sıran geçti bildiğim kadarıylacanım benum ıcin okunuyor deyıl mı
Ilk sana okumuştuk canım şuancanım benum ıcin okunuyor deyıl mı
Okudum. Allah kabul etsintugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (53 ADET)
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. (52 ADET)
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
DUA sırası :
tekrar başa döndük sandım canım biraza dalgındım heraldecanım senin sıran geçti bildiğim kadarıyla
pardon ,canım ya başa döndük sandım biraz dalgınım bugünlerdeIlk sana okumuştuk canım şuanbirumut58 arkadaşımızın sırası listeye gore sırayla gidiyoruz
Sorun değil canım aradan zaman geçince insan karistirabiliyo tabipardon ,canım ya başa döndük sandım biraz dalgınım bugünlerde
önemli değil canım. inşallah önemli bir sıkıntır yokturtekrar başa döndük sandım canım biraza dalgındım heralde
tek sıkıntım evlat canım çok kafaya takıyorumönemli değil canım. inşallah önemli bir sıkıntır yoktur
Sizin sorun neydi? Şuan tedavidemisiniz?tek sıkıntım evlat canım çok kafaya takıyorum
Esım azosperm canım kasım ayında negatıf denemem oldu ocak ortası gıbı tekrar baslıyacagım sende mı tedavı oluyorsunSizin sorun neydi? Şuan tedavidemisiniz?
Benim düşük amh yüksek fsh. Geçen ay transfer oldum olmadı. Tedaviye ne zaman başlarım tekrar henüz karar vermedim. Belki bir mucize olur kendiliğinden olur.Esım azosperm canım kasım ayında negatıf denemem oldu ocak ortası gıbı tekrar baslıyacagım sende mı tedavı oluyorsun
Okudum, Allah kabul etsin.tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (53 ADET)
DUA sırası :
ınsalah canım bende tekrar başlıyacağım ama devlet destegımı kullancagım 1000 lora tutuyormusBenim düşük amh yüksek fsh. Geçen ay transfer oldum olmadı. Tedaviye ne zaman başlarım tekrar henüz karar vermedim. Belki bir mucize olur kendiliğinden olur.
Benim düşük amh yüksek fsh. Geçen ay transfer oldum olmadı. Tedaviye ne zaman başlarım tekrar henüz karar vermedim. Belki bir mucize olur kendiliğinden olur.[/QUOTE
Testere dişli aslan pencesi kullan canım hatta civanperçemi ve hayit tohumu 3 ünü birlikte yap günde 2 defa aç karnına iç. Hormonları dengeliyo. Ben içmiştim yüksek olan değerlerim düşmüştü. Bende sogan suyuna başlıcam bu ay diğer ayda incir kürünu yapicam. Bi zararı yok bunların. Faydasını görenler çok olmuş bunları kullanıp hamile kalan.
Inşallah olursun otların gerçekten faydası oluyo. Doğal yolla hamile kalirsin inşallahTeşekkür ederim.Bu otların karışık çayı vardı aktardan onu aldım 10 gündür içiyorum bir de prowomen kullanıyorum. Sabahları da zeytinyağında incir yiyorum. İlk kez yapıyorum bakalım faydası olacak mı? Tüp tedavisine başladığımdan beri adetlerim değişti ve ilaçla adet oluyırdum. Bu ay ilk kez ilaç kullanmıcam. Merak ediyorum ilaçsız adet olabilecekmiyim.
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (53 ADET)
DUA sırası :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?