Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Okudum. Allah kabul etsin

Okudum allah kabul etsin

Saye- senin okuman kaldı ben yeni arkadaşa geçiyorum. Bitirir yeni arkadaşa geçersin

Geç canım tamamladım ben. Hastanede kalmak zorunda kaldım geciktim kusura bakmayın

Yeni arkadaşımıza geçiyorum. Hepinizden Allah razı olsun Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 39 ADET )

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 39 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 40 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

DUA SIRASI :
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Okudum.Rabbim kabul etsin insallah.

Okudum, Allah kabul etsin.

Marsay için sayımı aldım Allah kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…