Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak (44 ADET)

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. (45 ADET)

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET)

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET)

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak
MAZERETLİ✔

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak (45 ADET)

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET)

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET) (44 ADET)

DUA sırası :
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

okudum allah kabul etsın

Saye- arkadaşımızın duasını okudum.
Canım inşallah 9ay 10günün tamamladıktan sonra, evladını sağlıklı hayırlı bi şekilde kuçağına almayı nasip etsin Rabbim.

Okudum, Allah kabul etsin.

Canım ben dün girip yazamadım diğer arkadaşa geçebilirsin Allah okuyan arkadaşlarımdan razı olsun evlatlarımı sağlıkla hayırla kucağıma almak nasip etsin tüm bekleyenlerle birlikte. Evlat bekleyen arkadaşlarıma da hayırla sağlıkla tez zamanda nasip etsin rabbim

tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 39 ADET )

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 39 ADET )

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 40 ADET )

M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )

DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak

Okudum, Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…