- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Canım istersen akşama kadar bekle haber çıkmazsa eklemeden devam edelimKızlar H Hipermetrop veBer ra arkadaşımızdan ses çıkmadı yeni listeye gecicem listeye ekleyeyim mi napalim sizede sormak istedim
canım iyi aksamlar beni bu listeye dahil etme olur mu bana 1 hafta izin verirmisin pencerelerim degisiyor evde çok büyük temizligim olacak siteye giremeyebilirimYarina kadar ses cikmazsa devam ederiz
Ekleyebilirsin beniKızlar H Hipermetrop veBer ra arkadaşımızdan ses çıkmadı yeni listeye gecicem listeye ekleyeyim mi napalim sizede sormak istedim
Tamm canımcanım iyi aksamlar beni bu listeye dahil etme olur mu bana 1 hafta izin verirmisin pencerelerim degisiyor evde çok büyük temizligim olacak siteye giremeyebilirim
Canım okudum rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallahKendim icin okudum.
Kizlar hepinizin yürügine saglik,Allah hepinizden razi olsun.
Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah.
Okudum, Allah kabul etsin. Ayrıca mazeretlendim canım bitince haber veririm.Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 52 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ✔
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak ( 53 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
DUA SIRASI :
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?