- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Tabiki yeni listeye eklerim. Evet ezberden okunabiliyor aslında ama başından beri bu şekilde başlamış böyle devam ediyoruzMerhaba, bende Dualariniza katilabilirmiyim? Sanirim Sadece Ayetel Kürsi okuyoruz, ama Adetliykende Ayetel Kürsi ezberden okunabilir diye biliyorum ben yanlismiyim?
Allahim isteyen herkese ve bizede en yakin zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah, Amin
Tamam canim, ben Mart ayinda tekrardan Tüpbebek denemesi yapicagim insallah bu sefer bebegimiz bize gelir hayirlisiyla, lütfen benide listeye ekleyin, sanirim herkese belirli bir sayida Ayetel Kürsi okumak düsüyor :) :) Ben evde esimle birlikte okuruz insallahTabiki yeni listeye eklerim. Evet ezberden okunabiliyor aslında ama başından beri bu şekilde başlamış böyle devam ediyoruz
Inşallah canım Rabbim hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip. Evet sıraya gore 313 fatihayı kişi sayısınca bolusturup okuyoruzTamam canim, ben Mart ayinda tekrardan Tüpbebek denemesi yapicagim insallah bu sefer bebegimiz bize gelir hayirlisiyla, lütfen benide listeye ekleyin, sanirim herkese belirli bir sayida Ayetel Kürsi okumak düsüyor :) :) Ben evde esimle birlikte okuruz insallah
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (52 ADET)
Okudum, Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (53 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (52 ADET)
Birazdan biter canım yoğun bir gündü k. BakmaK Khvekokusu20 canım sen kaldin
Canım ya bişey rica etsem. EgerK Khvekokusu20 canım sen kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?