olur canım tabıkı allahım kabul etsın ınsallahCanım ya bişey rica etsem. Egertugce0640 arkadaşım kabul ederse yani sırasını bana verirse bana okunsa olur mu benim İcin bu gece ve yarın cok önemli dua istiyorum
Arkadaşımız kabul ettikten sonra sıkıntı olmaz canım. Yeni listeyi oluşturuyorum ozamanolur canım tabıkı allahım kabul etsın ınsallah
Allah razı olsun canım Rabbim muradını versinolur canım tabıkı allahım kabul etsın ınsallah
allah sendende razı olsun kardesım allahım hepımızın muradını versın tez zamanda ınslahAllah razı olsun canım Rabbim muradını versin
Aminn canımallah sendende razı olsun kardesım allahım hepımızın muradını versın tez zamanda ınslah
Okudum Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (53 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (52 ADET)
Canım okudum yazmayı unuttum kusura bakmaSaye- canım sen kaldın
amin canım agzina sagliktugce0640 canım okudum Rabbim en kısa zamanda hayirli sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin.DUA SIRASI :
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 52 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak (52 ADET)
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 52 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (53 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 52 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (52 ADET)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?