DUA SIRASI :
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 39 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 39 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (40 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 39 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 39 ADET )
Son bir arkadaşımız kaldı yeni listeye başlıcaz. Seni eklerim listeye mazeretin bitince okumaya başlarsınCanim suan mazeretliyim ama bitince yazsam sana
Tamam öyleyse. Niyetim öncelikle hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi inşallah. İsmim Büşra.Son bir arkadaşımız kaldı yeni listeye başlıcaz. Seni eklerim listeye mazeretin bitince okumaya başlarsın
DUA SIRASI :
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder. ( 45 ADET )
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 45 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 44 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 44 ADET )
Helal olsun canım sende helal et. Rabbim yardımcın olsun tedavin olumlu bi şekilde sonuçlanır inşallahtugce0640 arkadaşımızın duasını okudum,Rabbim kabul etsin inşallah.
Snigurucka canım ben yeni listede olamıyacağım,haftaya Rabbim nasip ederse transferim var yoğun olacağım için bu yeni turda yokum.Hakkınızı hepiniz helal edin, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaah.
allah razi olsun canım helal olsun ınşallah minigin simsiki tutunur sanatugce0640 arkadaşımızın duasını okudum,Rabbim kabul etsin inşallah.
Snigurucka canım ben yeni listede olamıyacağım,haftaya Rabbim nasip ederse transferim var yoğun olacağım için bu yeni turda yokum.Hakkınızı hepiniz helal edin, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaah.
Helal olsun canım sende helal et. Rabbim yardımcın olsun tedavin olumlu bi şekilde sonuçlanır inşallah
allah razi olsun canım helal olsun ınşallah minigin simsiki tutunur sana
Canım inşallah transferin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır. Allah yüzünü güldürsün inşallahtugce0640 arkadaşımızın duasını okudum,Rabbim kabul etsin inşallah.
ağzına sağlık canım allah razi olsuntugce0640 okudum canım Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?