amin abla ağzına sağlıkTuğçe için okudum tabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Yarinmi basliyoruz okumaya canim benim mazeretim yarin bitiyorDUA SIRASI :
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
@saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 45 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (45 ADET )
M Marsay -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 45 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 44 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (44 ADET)
Ben unutmusum canım mazeretli olduğunu kusura bakma. Zaten 2 güne bitiriyoruz yarın okursun ozaman eğer tam bitmezse yazarsin tamamlarız sıkıntı olmazYarinmi basliyoruz okumaya canim benim mazeretim yarin bitiyor
Biter canim sorun degil :)Ben unutmusum canım mazeretli olduğunu kusura bakma. Zaten 2 güne bitiriyoruz yarın okursun ozaman eğer tam bitmezse yazarsin tamamlarız sıkıntı olmaz
Okudum. Allah kabul etsin inşallahDUA SIRASI :
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi
C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak ( 63 ADET )
kardelen_08 ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak MAZERETLİ ✔
@saye_ ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak ( 63 ADET )
Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak (63 ADET )
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak ( 62 ADET )
K Khvekokusu20 ----> Büşra - hayirli ve saglikli olmasi dileğiyle kizima sahip çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak duama katilanlarinda en kisa zmaanda dualarinin hayirlisiyla kabul olmasi (62 ADET)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?