- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıra cansu arkadaşımız da değil mi bide artık gün belirt canım 2 günde bitsin böyle çok uzuyorAllah razı olsun canım![]()
Hayır Tugce den sonra sıra bende canım. Silsilesil arkadasın sayısı kaldı o bitsin bana gecicez evet bencede cok uzuyor sayı az olmasına ragmenSıra cansu arkadaşımız da değil mi bide artık gün belirt canım 2 günde bitsin böyle çok uzuyor
Hayır Tugce den sonra sıra bende canım. Silsilesil arkadasın sayısı kaldı o bitsin bana gecicez evet bencede cok uzuyor sayı az olmasına ragmen
Canim yeni gordum dualarinizi Rabbim kabul etsin yer varsa bende katilmak isterim ( hayirli saglikli sihatli evlat sahibi olabilmek icin )tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet) ♥
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (35 adet okumuştum) ♥
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (24 adet)♥
derin sularda (hayırlı bir iş) (23 adet)♥
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet) ♥
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (23 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (23 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (23 adet) ♥
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (23 adet) ♥
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (23 adet) ♥
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (23 adet) ♥
@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (23 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Liste basa dönünce eklerim canım takipte ol olur muCanim yeni gordum dualarinizi Rabbim kabul etsin yer varsa bende katilmak isterim ( hayirli saglikli sihatli evlat sahibi olabilmek icin )
Hepsini okuyorum ben canım yeni kişiye geciyorumPaylaşalım ozaman sayıyı beklemeyelim daha fazla
Tamam canim etiket yaparsin Allah kabul etsinListe basa dönünce eklerim canım takipte ol olur mu
tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (23 adet )
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (22 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (22 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (22 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (22 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (22 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (22 adet)
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (22 adet)
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (22 adet)
@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (22 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırası bende kızlar İsmim Büşra duam ise öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle Salih bir erkek evlat sahibi olmak ♥
Süremiz 2 gun en gec yarın geceye kadar bitirelim kızlar cok uzuyor okumalar liste uzun herkese sıra gelsin
okudum allah kabul etsıntugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (23 adet )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (22 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (22 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (22 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (22 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (22 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (22 adet)
Safir Taht (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (22 adet)
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (22 adet)
@Gulll098 (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (22 adet)
@silsilesil (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (22 adet)
Dua sırası bende kızlar İsmim Büşra duam ise öncelikle hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle Salih bir erkek evlat sahibi olmak ♥
Süremiz 2 gun en gec yarın geceye kadar bitirelim kızlar cok uzuyor okumalar liste uzun herkese sıra gelsin
Canım bundan sonrası için gün ver sayımız az herkes için çokça okunsunHayır Tugce den sonra sıra bende canım. Silsilesil arkadasın sayısı kaldı o bitsin bana gecicez evet bencede cok uzuyor sayı az olmasına ragmen
Tamam canımCanım bundan sonrası için gün ver sayımız az herkes için çokça okunsun
Allah razı olsun canım amin inşallah
Tamam canım senin sayını ben okurumCanım ben mazeretliyim