- 6 Ağustos 2010
- 40.126
- 71.776
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
- #2.241
ysbam ve huyluduygu için 250 şer adet alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farmasi hanımcım yeni listemizde olacak mısınız?ysbam ve huyluduygu için 250 şer adet alıyorum
evet inşaallah :)farmasi hanımcım yeni listemizde olacak mısınız?
sevindim,inşallah :)evet inşaallah :)
sıradaki arkadaslar için 125 ser adet aldım
skelebeks, papatya, whitepearll, debusi arkadaşlarımız için 125'er adet alıyorum. Rabbim kabul eder inşallah...
150/150
Siradakine 125-125
ben de haftasonu giremeyebilirim
bugünkü ve sıradaki arkadaşların nicklerini not aldım
en az 125 şer adet okurum allahın izniyle
arkadaşlara 150 şer okudum
Skelebeks ve papatya icin 175-175 okudum.
125 er okudum. Rabbım gönüllerindeki duaları hayırlarla kabul etsin inşallah.
Pazar günü giremeyeceğimden şimdiden belirtmek isterim ben günde 100 ayetel kursi okuyamam. başka sayfadada dualarım var. ayrıca çalışıyorum, müşterilerden fırsat buldukça zikirlerimi tamamlıyorum.En fazla 15 adet okuyabilirim eğer daha fazlasına karar verirseniz beni listeden çıkarırsınızmelisamelisss hanımcım
Kelebeks için 150
papatya için 150
whitepearl için 150
debusi için 150 alıyorum
Allah gönüllerindekini tez zamanda versin inşallah.
125 / 125 adet okudum...
Whitepearl ve debusi arkadaşımız için 200 er defa okudum, yrn giremeyeceğim içîn bgnden belirtmek istedim Allah kabul etsin...
Birde ayetel kürsiyi en fazla 30 okuyabilirim çalıştığım için, 15 gün sonra izne ayrılınca daha ağırlık verebilirim inş
hatam yok ise bugün okumamışsınız hanımlar listemiz 12de kapanacaktır. hatam var ise hemen düzelteyim
Skelebeks ve papatyanin gonullerindeki dilekleri hayir ile kabul olsun insaallah. 125 er okudum.
Cook ozur kizlar yazmayi unuttum...
Skelebeks 300
Papatya 300
Okudum...
Rabbim kabul etsin amin...
WHİTEPEARLL VE DEBUSİARKADAŞLARIMIZIN DUALARININ HAYIRLARLA KABUL OLMASI İÇİN
150+150 okudum.Allah kabul etsin.
125-125 okudum. Allah kabul etsin inşallah
150 se okudum rabbim yardım etsin her ikisine dr inş.
125er okudum ben de
125 er adet okudum
150-150 okudum.
topiğimizin düzenli okuyan hanımları ,(ve bir kaç kişi daha var onlara özelden mesaj attımve ayrılmak isteyenlerle helalleştik) yarın son günümüze geçiyoruz ve yeni listemizi hazırlayacağım. sizlere teşekkür ediyorum hep beraber güzelce devamlı okuduğumuz,aksatmadığımız için. Allah dualarımızı hayırlarla kabul etsin. ve lütfen yeni listede olamayacaklar da bana iletirse sevinirim. sevgiler.Son iki arkadaş içinde 125'er adet okudum. Rabbim kabul etsin inş
Slm cnm ikimizinde evlat hasreti var KÜN FE YEKÜNkızlar bu gün banada okumuşsunuz allah razı olsun ben hayırlı sağlıklı bi bebeğim olsun istiyorum bugün okuncagini bilmiyordum
aynen canım kün fe yekün sabirla bekliyoruzSlm cnm ikimizinde evlat hasreti var KÜN FE YEKÜN