dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Merhabalar hayirli haftalariniz olsun insallah bende baslamak istiyorum allahin izni ile kotu durumlar yasiyorum ne ic huzurum ne baska bisey ne yiyorum ne iciyorum.
Burada paylasmam dogru mu bilmiyorum cok tecrubeli degilim. Basimdan gecen bi olayi paylasmak istiyorum . Ctesi gunu sevdigim 4 senedir birlikte oldugum ama hem cok guzel hem de cok aci cektigim bir iliskim ile ilgili zor bir zaman gecirirken en sonunda uyuya kaldim ruyamda bir bahcenin lavobosunda ellerimi yikiyordum elime baya agirligini hissettigim beyaz sabun ile doldurdum bu sira arkamda sevdigim insan vardi son derece neseliydik birbirimize sirtsirta duruyorduk.bu ruyadan sonra bir nebze yuregim rahatladi cunku butun gece dua ederek uyuya kalmistim. Dun gece bir istiare duasi okudum daha saglikli olur die ekteki dua yi okudum allah razi olsun bir arkadasimiz daha once paylasmis fakat belirli birsey gormedim. Sadece kaide dger olarak,erkek arkadasim yeni bir saat almis kendisine degerli ve guzel bir saat gumus rengi kolumda onu takili halde gordum bir kiside bana soruyor o saat cok degerli bi saat sen nerden buldun bnde utaniyorum ve sahte oldugunu soyluyorum.
Allah rizasi icin bana ne demek oldugunu yorumlayabilir misiniz ben artik kaderim mi degil mi bu kadar bosuna mi kendimi paraliyorum guveniyim mi guvenmiyim mi bilemiorum allaha sigindim
Simdiden cok tesekkur ediyorum
Merhabalar benim ruya konusunda cok fikrim yok , anliyorum aci cekiyorsunuz ama bence hayırlısıni isteyin Allah'a birakin. Cok dusunmemeye calisin ne kadar az dusunurseniz o kadar saglikli karar verirsiniz. Birde bir derdim var bolumu var orda yardimci bayanlara da sorarsaniz eminim yardimci olacak bayanlar olacaktir ,ilgili orda daha cok yanit alabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Evet oyle yapmaya calisiyorum allaha biraktim o yuzden de iste allah bana malum eder diye dusunuyorum cunku inanin bn hic ruya hatirlamam o gunun sabahinda gormem mucize gibiydi cok etkilendim umutlanmak istemiyorum gercekcide olmak istiyorum ama iste insan cozumlemek istiyor zaten hersey allahtan dua ile donuyor tum dunya

Rabbim üç ayların hürmetine dualarımızın kabulüne engel olan her günahımızı affetsin...

Allâhumme ileyke eş'kû dâ'fe kuvvetiy ve kıllete hiyletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad'âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin baiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadiykın kariybin mellektehu emriy. İn lem tekûn ğadbâne aleyye, felâ ubâliy, ğayre enne âfiyeteke evse'u liy. Eûzü binûri vechikelleziy eşrekat lehuz zulûmatu ve saluha aleyhi emruddünya vel âhıreti en yenzile biy ğadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utbâ hatta terdâ ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike."

Anlamı:

"Allâh'ım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakir hâle düştüğümü görüyorsun. Yâ Erhamer Rahımiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terk etmeyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahıymsin. Allâh'ım, bana karşı gazaplı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem... Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh'ım, gazabına maruz kalmaktan, yahut rızasızlığından, senin bütün zulmeti pırıl pırıl aydınlatan, dünya ve âhiret hâllerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NÛR'u Vechine sığınırım... Allâh'ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."

Evet oyle yapmaya calisiyorum allaha biraktim o yuzden de iste allah bana malum eder diye dusunuyorum cunku inanin bn hic ruya hatirlamam o gunun sabahinda gormem mucize gibiydi cok etkilendim umutlanmak istemiyorum gercekcide olmak istiyorum ama iste insan cozumlemek istiyor zaten hersey allahtan dua ile donuyor tum dunya
Bakin inanin ruya bilgim dahilinde degil ama mutlu umutlu hanim cok guzel dua paylasti. Onu okuyabilirsiniz . Allah yar ve yardimciniz olsun. Listemizde dua etmek istiyorsaniz adinizi da ekleyebilirim . Yapabileceklerim bu kadar. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Rabbim üç ayların hürmetine dualarımızın kabulüne engel olan her günahımızı affetsin...

Allâhumme ileyke eş'kû dâ'fe kuvvetiy ve kıllete hiyletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad'âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin baiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadiykın kariybin mellektehu emriy. İn lem tekûn ğadbâne aleyye, felâ ubâliy, ğayre enne âfiyeteke evse'u liy. Eûzü binûri vechikelleziy eşrekat lehuz zulûmatu ve saluha aleyhi emruddünya vel âhıreti en yenzile biy ğadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utbâ hatta terdâ ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike."

Anlamı:

"Allâh'ım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakir hâle düştüğümü görüyorsun. Yâ Erhamer Rahımiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terk etmeyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahıymsin. Allâh'ım, bana karşı gazaplı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem... Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh'ım, gazabına maruz kalmaktan, yahut rızasızlığından, senin bütün zulmeti pırıl pırıl aydınlatan, dünya ve âhiret hâllerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NÛR'u Vechine sığınırım... Allâh'ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."
Amin . Tesekkur ederiz mutlu umutlu hanimcim Allah razi olsun.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GULFUREN ARKADAŞIMIZIN VE AİLESİNİN SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU YAŞAMASI VE BORÇLARINI KOLAYLIKLARLA, ÖDEMESİ İÇİN VE SENAY079 ARKADAŞIMIZIN SAĞLIKLA,HAYIRLARLA,HUZURLA DOĞUM YAPMASI,HAYIRLI EVLADININ OLMASI VE EVLADINI HAYIRLARLA,MUTLULUKLARLA BÜYÜTMESİ İÇİN DUALARIMIZA BAŞLIYORUZ ...

**AYRICA HANZADE123 HANIMIN ÇOCUĞUNUN ŞİFA BULMASI İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN HANIMLAR ,BİLGİNİZE

**EN AZ 15 KERE GULFUREN HANIM +15 KERE SENAY079 HANIM İÇİN OKUYORUZ İNŞALLAH.

DUAMIZ;

Bismillahirrahmanirrahim

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayetel Kürsi Anlamı

Allah ki, O'ndan başka ilah yoktur. O hayydır, kayyûmdur.
Kendisine ne uyku gelir ne de uyuklama.
Göklerde ve yerdekilerin hepsi O'nundur.
O'nun izni olmadan katında kim şefaat edebilir?
O, kullarının yaptıklarını ve yapacaklarını bilir. (Hiçbir şey O'na gizli kalmaz.)
O’nun bildirdiklerinin dışında insanlar,
O'nun ilminden hiçbir şeyi tam olarak bilemezler.
O'nun kürsüsü gökleri ve yeri içine alır, onları koruyup gözetmek kendisine zor gelmez.
O, yücedir, büyüktür.

1) melisamelisss --------30 -----------------30
2)
damla_22 ----------- -----------------
3)
ZEYNEP0682 ------ 15------------------15
4) yavruceylann----------15 -------------15
5)
ppatym -------------15 -----------------15
6)
tubatesbih--------- -----------------
7)
mirac75 ------------ -----------------
8) farmasi------------ -----------------
9)
nickimikim7-------- ------------------
10)
mutlu-umutlu-------15 -----------------15
11) eoe------------------- ------------------
12)
ozgecan19--------15 -----------------15
13)
gulfuren-----------15 ------------------15
14) senay079---------- ------------------
15)
dior34------------- 15----------------15
16) PaytiPo-------------15 -----------------15
17)
intense_23-------- ------------------
18) kitapseverim--------- --------------
19)
asdes-----------------15 ------------------15
20)
BabamIn_KIzIyIm-----15 -----------------15
21)
mlkem-------------- 15------------------15
22) skelebeks---------- ------------------
23)
Papatya------------ 15-----------------15
24)
whitepearll-------- ------------------
25) ysbam--------------- -----------------
26) huyluduygu-------- -------------------
27) @evinamin -------------- ------------------
28 kitkat kitkat --------------- ----------------
29 S senanas -------------15 ----------------15
30 @whiterose55 ----------- ----------------
31 filiz2012 filiz2012 --------------15 ---------------15
32 C canasu --------------- --------------

33gadriell------------------ 20 -------------------------------20
34whiteball--------------- ------------------------
35nisa1234---------------------15 -----------------------------15
36lilruba--------------------------- ---------------------------
37denizatak-------------- -----------------------------------

ALLAH DUALARIMIZI HAYIRLAR İÇİNDE KABUL ETSİN.

**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR BURDAKİ BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM
.

Son düzenleme:
**HANIMLAR HERKES OKUSUN
15+15 OKUYAN HANIMLAR YUKARIDAKİ LİSTEMIZDEKI BEĞEN TUŞUNA BASARSA SAYFALAR ARTMAYACAKTIR. BENIM ICIN TOPARLAMASI KOLAY OLACAKTIR. FAZLA VEYA EKSİK OKUYANLAR ALTA YAZMAYA BAŞLASINLAR ,DİKKAT EDELİM..ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN. HANIMLAR LÜTFEN ÇIKMADAN OKUYUP OKUMADIĞINIZI KONTROL ETMEDEN ÇIKMAYIN Kİ EKSİK GÖRÜNMEYİN,SEVGİLER

**AYRICA HANZADE123 HANIMIN ÇOCUĞUNUN ŞİFA BULMASI İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN HANIMLAR ,BİLGİNİZE

Merhabalar hayirli haftalariniz olsun insallah bende baslamak istiyorum allahin izni ile kotu durumlar yasiyorum ne ic huzurum ne baska bisey ne yiyorum ne iciyorum.
Burada paylasmam dogru mu bilmiyorum cok tecrubeli degilim. Basimdan gecen bi olayi paylasmak istiyorum . Ctesi gunu sevdigim 4 senedir birlikte oldugum ama hem cok guzel hem de cok aci cektigim bir iliskim ile ilgili zor bir zaman gecirirken en sonunda uyuya kaldim ruyamda bir bahcenin lavobosunda ellerimi yikiyordum elime baya agirligini hissettigim beyaz sabun ile doldurdum bu sira arkamda sevdigim insan vardi son derece neseliydik birbirimize sirtsirta duruyorduk.bu ruyadan sonra bir nebze yuregim rahatladi cunku butun gece dua ederek uyuya kalmistim. Dun gece bir istiare duasi okudum daha saglikli olur die ekteki dua yi okudum allah razi olsun bir arkadasimiz daha once paylasmis fakat belirli birsey gormedim. Sadece kaide dger olarak,erkek arkadasim yeni bir saat almis kendisine degerli ve guzel bir saat gumus rengi kolumda onu takili halde gordum bir kiside bana soruyor o saat cok degerli bi saat sen nerden buldun bnde utaniyorum ve sahte oldugunu soyluyorum.
Allah rizasi icin bana ne demek oldugunu yorumlayabilir misiniz ben artik kaderim mi degil mi bu kadar bosuna mi kendimi paraliyorum guveniyim mi guvenmiyim mi bilemiorum allaha sigindim
Simdiden cok tesekkur ediyorum
birgün bu yaşadığın herşeye gülüp geçeceksin inşallah hayat herkese birşeyler yaşatıyor işte ,önemli olan çok yara almadan atlatabilmek.rabbime sığın seni darda koymaz inşallah

birgün bu yaşadığın herşeye gülüp geçeceksin inşallah hayat herkese birşeyler yaşatıyor işte ,önemli olan çok yara almadan atlatabilmek.rabbime sığın seni darda koymaz inşallah
Cok tesekkur ederim guzel sozlerinize ne yazik ki yaralar alindi ama hep allah baska dert vermesin diyorum inanin tek durum mutlu aile kurmak ve bir isik aramak cunku zamanlar akip

Cok tesekkur ederim guzel sozlerinize ne yazik ki yaralar alindi ama hep allah baska dert vermesin diyorum inanin tek durum mutlu aile kurmak ve bir isik aramak cunku zamanlar akip
Gidiyor ve insan artik bosa zaman gecirmek istemiyor her seyin bir kismeti zamani var o ayri

melisamelisss melisamelisss canım yoğunluğum uzun bir süre devam edecek. Bu haftaki arkadaşların dualarını okudum. Sırası gelenlere okundu olarak eklersen çok sevinirim. Rabbim birbiri için dua eden bütün kardeşlerimin, arkadaşlarımın dualarını hayırlarla kabul etsin inşallah.

Yoğun olduğum için kişi başı 15'er tane okuyorum. İnşallah daha sonra çok daha fazla okuyacağım. Dualarda buluşmak dileği ile. Hayırlı günler..

Back
X