- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.541
500 adet okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende katılabilir miyim???500 okudum
canımm okuyabilir miyim bende??hayırlı kandiller arkadaşlar
bende okumak istiyorum listeye beni ekler misin??duamızdan 1000 okudum. Rabbim kabul eylesin. listemizi yarın düzenlerim inşallah. yarın sayımızı paylaştırırım herkese okuması gerekeni belirtirim. hepimize bol dualı pozitif kandil gecesi olsun,dualarınızda listemizi okumayı unutmayınnnn![]()
hoşgeldiniz aramıza tabi eklerim ,dileğini belirtirseniz yazalımbende okumak istiyorum listeye beni ekler misin??
canımdan cok sevdigim adamın da benim onu sevdigim gibi beni sevmesini istiyorum onunla mutlu ve hayırlı bi yuva kurmakhoşgeldiniz aramıza tabi eklerim ,dileğini belirtirseniz yazalım
eklerim tabi ama hayırlısını da katarım :)canımdan cok sevdigim adamın da benim onu sevdigim gibi beni sevmesini istiyorum onunla mutlu ve hayırlı bi yuva kurmak
tamam canımm :)))eklerim tabi ama hayırlısını da katarım :)
217 tane hasbinallahü ve nimel vekil cektim bitti simdi 500 tane ya fettah cekecegim bu sey ya fettah mı el fettah mı??duamızdan 1000 okudum. Rabbim kabul eylesin. listemizi yarın düzenlerim inşallah. yarın sayımızı paylaştırırım herkese okuması gerekeni belirtirim. hepimize bol dualı pozitif kandil gecesi olsun,dualarınızda listemizi okumayı unutmayınnnn![]()
valla ikisi de geçiyor , sen anlamını bilerek içinden geçeni çek ben el fettah diyorum.Allah dualarını kabul etsin.217 tane hasbinallahü ve nimel vekil cektim bitti simdi 500 tane ya fettah cekecegim bu sey ya fettah mı el fettah mı??
saol canım tamam bende el fettah derim saol tekrarvalla ikisi de geçiyor , sen anlamını bilerek içinden geçeni çek ben el fettah diyorum.Allah dualarını kabul etsin.
500 el fettah cektimmm canım yazar mısn bunudahoşgeldiniz aramıza tabi eklerim ,dileğini belirtirseniz yazalım
500 el fettah cektimmm canım yazar mısn bunuda
Ben ya fettah diyorum.
Ya Fettah şeklinde 5500 tane okudum. Allahım kabul etsin. Icinden gelen herkesten babam için dua rica ediyorum. Hayırlı kandiller.
dualarmz kabul olur insallahlistemizi yarın toparlayacağım yarın eklerim inşallah
ikisi de geçiyor bilen var ise yardımcı olsun ama çok ayrımı yok bence kim nasıl okumak isterse öyle okusun.