• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

KIZLAR HEPİNİZE BİR ŞEY SORMAM GEREK 239121 TANE YA FETTAH ÇEKTİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN DUA YADA NAMAZ VAR MI İNŞALLAH KADİR GECESİNE KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM O YÜZDEN SORUYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI RİCA ETSEM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
öncesinde arasında ya da bittikten sonra hacet nemazı kılmak gerekiyor. ben de bitiremedim daha...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
E evremmstf ARKADAŞIMIZIN YUVASINI MUTLU,HAYIRLI DAİM EYLE. ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MÜCİB ADINLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM . AMİN.

arkadaşımızın duası için okudum Allah kabul etsin

C cansu_tr evet kalabilirsin canım.
Benim 100 binin altında. Burada bazı arkadaşlarda yardım etti onları da ayrı bi liste yaptım. Onun için şu anda tam sayıyı bilmiyorum. Senin ne durumda.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

E evremmstf ARKADAŞIMIZIN YUVASINI MUTLU,HAYIRLI DAİM EYLE. ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ EL MÜCİB ADINLA KABUL EYLE YÜCE RABBİM . AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===150
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===250

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======200
** Nara87 Nara87 ===100
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt 687403_igt ==200
** roseiera roseiera ====
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1525 KALAN===476

RABBİM E evremmstf ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

C cansu_tr evet kalabilirsin canım.
Benim 100 binin altında. Burada bazı arkadaşlarda yardım etti onları da ayrı bi liste yaptım. Onun için şu anda tam sayıyı bilmiyorum. Senin ne durumda.
85000 kaldı canım benim ben tek başıma okudum ama kaç aydır uğraşıyorum inşallah tez zamanda Kadir gecesine yetiştiririm

Arkadaslar esma zikrediyorsak alabilirim, suan ozel dönemde olduğumdan ayet alamıyorum..
Ben bi dileğim için ya fettah çekiyorum. 239121 adet. Az da olsa okuyabilirsen çok sevinirim. Başkalarının Duası çok önemli. Rabbim kabul eder inşallah
Allah razı olsun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===150
** asdes
** mlkem===
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===250

** Lilruba Lilruba

**@ cansu_tr======200
** Nara87 Nara87 ===100
** E evremmstf ===
** @tsefem28====
** @tubatesbih====125
** O oolalaa
** 687403_igt 687403_igt ==200
** roseiera roseiera ====
** melisamelisss melisamelisss ===200

TOPLAM===1625 KALAN===376

RABBİM E evremmstf ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

Back
X