- Konu Sahibi melisamelisss
- #4.241
Kalan 1376 / 100 okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncesinde arasında ya da bittikten sonra hacet nemazı kılmak gerekiyor. ben de bitiremedim daha...KIZLAR HEPİNİZE BİR ŞEY SORMAM GEREK 239121 TANE YA FETTAH ÇEKTİKTEN SONRA YAPILMASI GEREKEN DUA YADA NAMAZ VAR MI İNŞALLAH KADİR GECESİNE KADAR BİTİRMEYİ İSTİYORUM O YÜZDEN SORUYORUM BİLGİSİ OLAN VAR MI RİCA ETSEM BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
öncesinde kılmadım arada kılsam olur mu bu akşam mesela canım benim ne kadar kaldı seninöncesinde arasında ya da bittikten sonra hacet nemazı kılmak gerekiyor. ben de bitiremedim daha...
85000 kaldı canım benim ben tek başıma okudum ama kaç aydır uğraşıyorum inşallah tez zamanda Kadir gecesine yetiştiririm
Ben bi dileğim için ya fettah çekiyorum. 239121 adet. Az da olsa okuyabilirsen çok sevinirim. Başkalarının Duası çok önemli. Rabbim kabul eder inşallahArkadaslar esma zikrediyorsak alabilirim, suan ozel dönemde olduğumdan ayet alamıyorum..
Okurum tabi, sayiyi bildirim sana, Rabbim kabul etsin..Duanin kabulü icin niyet edicem..Ben bi dileğim için ya fettah çekiyorum. 239121 adet. Az da olsa okuyabilirsen çok sevinirim. Başkalarının Duası çok önemli. Rabbim kabul eder inşallah
Allah razı olsun
Allah razı olsun canım. Inşallah ya.Okurum tabi, sayiyi bildirim sana, Rabbim kabul etsin..Duanin kabulü icin niyet edicem..