• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Ama su an herkes aktif mi ki herkes fikrini soylesin? Dun konustuk bunlari. Hergun bir kisi icin okuyacaktik. Hergun hergun tekrar teyit almaya gerek var mi? Gercekten sacma. Siz verin yeni listeyi. Okuyan okur, okumayan okumaz sorumlulugunu ustlenir.
yeni kişiye geçeceğiz zaten kitapseverim kitapseverim Hanımın okumasını bekliyorum Duambelli Hanımın yerine okuyor

GirLookingForLove GirLookingForLove Hanımın duası bitti . Duası hayırlı mutlu olabileceği bir işe sahip olmaktı. Dilerim ki Allah'tan insanlara faydası olabilecek güzel yürekli insanlardan güzel dualar alabilecek hayırlı bir iş nasip etsin amin inşallah ...
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine GirLookingForLove GirLookingForLove Hanımın muradını ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
Rabbim kabul eder inşallah . Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar hakkınızı da helal edin...

C cansu_tr bir gun onceden yeni kisinin duasini ogrenin. Hergun oglen ya da sabah yeni kisinin duasini verin lutfen. Insanlarin keyfini beklersek, bir ayda bir kisiyi okuruz ancak. Sizin yerinize ogle namazindan sonra ben okurum.

C cansu_tr bir gun onceden yeni kisinin duasini ogrenin. Hergun oglen ya da sabah yeni kisinin duasini verin lutfen. Insanlarin keyfini beklersek, bir ayda bir kisiyi okuruz ancak. Sizin yerinize ogle namazindan sonra ben okurum.
öncelikle sizden ricam lütfen emir kipiyle konuşmayın benden sonraki kişiye de özelden mesaj attım zaten duasını öğrenmek için. Dua ediyoruz keyifle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim yerime okursanız da Allah razı olsun

cansucum 21 tane okudum canım
rabbim hayırlısıyla mutlu,huzurlu olacağın bir evlilik nasip etsin size. allah ilerde eşinle çocuklarınla dertsiz tasasız sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin :KK200:

cansucum 21 tane okudum canım
rabbim hayırlısıyla mutlu,huzurlu olacağın bir evlilik nasip etsin size. allah ilerde eşinle çocuklarınla dertsiz tasasız sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin :KK200:
Allah razı olsun canım benim bu arada yarın ben olmayacağım çünkü 15 kasımda nişanım var nişanlık bakmaya gideceğim mahmutpaşaya o sırada da takip edemem listeyi senden düzenlemeni istiyorum. Benden sonraki arkadaşın duası ''''' hayirlisiyla såglikli eli ayağı düzgün hayırlı bir cocuk sahibi olmak''''' bilgin olsun

öncelikle sizden ricam lütfen emir kipiyle konuşmayın benden sonraki kişiye de özelden mesaj attım zaten duasını öğrenmek için. Dua ediyoruz keyifle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Benim yerime okursanız da Allah razı olsun
Emir kipiyle konusmuyorum. Ama bende gercekten sinirlendim. Dediginiz gibi dua okuyoruz, dua gonul işi. Ama gelin gorun ki gerilmemize neden oluyor. Elbette keyifle alakali bir durum degil dua, ama keyfi hareket edenlerin oldugu aşikar. Insan okuyamayacaksa, burda soyler. Bildirim yapamayacaksa da onceden size soylemesi lazim. Cansu hanim ben bi kac gun bildirim yapamayacagim ama, gun gun siradaki arkadaslarima mutlaka okuyacagim haberiniz olsun der. Bu is sorumluluk meselesi. Bu sorumlulugu ustlenemeyecek insanlar hic girmesin bu ise. Yonetici sizsiniz, insiyatif de sizde. Grubu duzenleyecek sizsiniz. Bizimki sadece tavsiye. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Kimsenin kalbini incitmek istemem. Hakkinizi helal edin.

Allah razı olsun canım benim bu arada yarın ben olmayacağım çünkü 15 kasımda nişanım var nişanlık bakmaya gideceğim mahmutpaşaya o sırada da takip edemem listeyi senden düzenlemeni istiyorum. Benden sonraki arkadaşın duası ''''' hayirlisiyla såglikli eli ayağı düzgün hayırlı bir cocuk sahibi olmak''''' bilgin olsun
Hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin insallah

Emir kipiyle konusmuyorum. Ama bende gercekten sinirlendim. Dediginiz gibi dua okuyoruz, dua gonul işi. Ama gelin gorun ki gerilmemize neden oluyor. Elbette keyifle alakali bir durum degil dua, ama keyfi hareket edenlerin oldugu aşikar. Insan okuyamayacaksa, burda soyler. Bildirim yapamayacaksa da onceden size soylemesi lazim. Cansu hanim ben bi kac gun bildirim yapamayacagim ama, gun gun siradaki arkadaslarima mutlaka okuyacagim haberiniz olsun der. Bu is sorumluluk meselesi. Bu sorumlulugu ustlenemeyecek insanlar hic girmesin bu ise. Yonetici sizsiniz, insiyatif de sizde. Grubu duzenleyecek sizsiniz. Bizimki sadece tavsiye. Yanlis anlasildiysam ozur dilerim. Kimsenin kalbini incitmek istemem. Hakkinizi helal edin.
Hakkım varsa tabiki helal olsun ama ben buraya ismini yazdırıp da kimsenin keyfi olarak girmediğini düşünmüyorum . Hastalık , ölüm gibi büyük sebeplerde olabilir kitapseverim kitapseverim Hanım da öncede hatırlarsa bi arkadaşımız vardı sırası geçmişti ama onun yerine hep biz okumuştuk onun adına da dua etmiştik tam bi hafta sonra yazdığı mesaj kızlar bi hafta önce babamı kaybettik haber veremedim dualarınız için Allah razı olsun yazmıştı ismini şuan hatırlayamıyorum ama o zaman listeyi Melisim hazırlıyordu şimdi Ankaraya yerleşti giderkende sayfayı teslim etti . Okumayanların bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu kapatıyorum okunmayanı okuruz. Zaten bi dahakine böyle yapmayalım haftalık olarak yaparız herkesin duasını en sonunda ederiz böylelikle kimse strese girmez kimse de gerilmez. Duayla kalın...

herkes okur, er yada geç merak etmeyin
gerilmeye gerek yok, sakince huzurla dua etsek daha iyi olmazmı

resmini ekle mutlaka
ne güzel heyecanlar, inşallah herşey gönlünce sorunsuz olur

Back
X