dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @
bal10cukk --------- 600 adet
2 @GirLookingForLove -- 600 adet
3 @
cansu_tr ----------- 800 adet
4 @mustafabusra ------ 600 adet
5 @687403_igt ---------- 600 adet
6 tubatesbih tubatesbih ----------- mazeretli
7 esimaa esimaa --------------- 600 adet
8 kitapseverim kitapseverim -------- 600 adet
9 Sealand Sealand -------------- 670 adet
10 cerenery cerenery ------------ 600 adet
11 @whitepearll ---------- 1200 adet
12 @Papatya ------------- 600 adet
13 damla_22 damla_22 ----------- 600 adet
14 eilenn eilenn ----------- 600 adet
15 @merve1603 ---------- mazeretli
16 D Duambelli -----------
17 Nara87 Nara87 ------------ 5.kişiye kadar okumuştu
18 D Debusi ------------- 600
19 melisamelisss melisamelisss ------------ 800 adet
20 J jasminej ---------- mazeretli
21 @ozzge81 ------ mazeretli
okunan sayı 10070
kalan sayı 1930

Hanımlar 687403_igt 687403_igt Hanıma geçmiş bulunuyoruz . DUASI: '' ben bebek bekliyorum. Tüp bebek tedavisi ile ve dönem dönem sıkıntılar oluyor. Hayırlı ve ruh ve beden olarak sağlıklı bir gebelik ve doğum yapmayı. Eli ayağı düzgün ruh, beden ve akıl sağlığı yerinde bir evlat sahibi olmayı istiyorum inşallah. ''
Herkes 600 adet okuyacak hanımlar . hayırlı günler olur inşallah

ŞİMDİ YASİN OKUSAK KATILMAK İSTEYENLER İÇİN LİSTE YAPIYORUM .
1- C cansu_tr
2- kitapseverim kitapseverim
3- 687403_igt 687403_igt
4- esimaa esimaa
5- tubatesbih tubatesbih
6- Sealand Sealand
7- D Duambelli

ŞUAN KİŞİ SAYISI BU KADAR KATILMAK İSTEYEN VARSA BİLDİRSİN LÜTFEN .
ANLADIĞIM KADARIYLA ÇOK KALABALIK OLMAYABİLİR.
İSTERSENİZ HAFTADA BİR KİŞİ İÇİN OKURUZ TABİ SİZİN FİKRİNİZE GÖRE DE YAPABİLİRİZ..

ŞİMDİ YASİN OKUSAK KATILMAK İSTEYENLER İÇİN LİSTE YAPIYORUM .
1- C cansu_tr
2- kitapseverim kitapseverim
3- 687403_igt 687403_igt
4- esimaa esimaa
5- tubatesbih tubatesbih
6- Sealand Sealand
7- D Duambelli

ŞUAN KİŞİ SAYISI BU KADAR KATILMAK İSTEYEN VARSA BİLDİRSİN LÜTFEN .
ANLADIĞIM KADARIYLA ÇOK KALABALIK OLMAYABİLİR.
İSTERSENİZ HAFTADA BİR KİŞİ İÇİN OKURUZ TABİ SİZİN FİKRİNİZE GÖRE DE YAPABİLİRİZ..
Liste başlasın ozamn katılmsk isteyenler olur olursada eklersinn.yasin okuması yavas olan arkadaşlar mukabele şeklinde sürerekte okuya bilir .hergün bir yasin okunsun bence

HANIMLAR BUGÜN AKLIMA BİR ŞEY GELDİ NE ZAMANDIR YAPMAK İSTİYORDUM HATTA YAPTIM DA YARIDA KALDIM DEVAM ETMEDİM . HER GÜN KURANIKERİMDEN BİR KAÇ SAYFA MEAL PAYLAŞACAĞIM BÖYLELİKLE HEPİMİZ OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ ...

Liste başlasın ozamn katılmsk isteyenler olur olursada eklersinn.yasin okuması yavas olan arkadaşlar mukabele şeklinde sürerekte okuya bilir .hergün bir yasin okunsun bence
benim aklıma gelen şöyleydi mesela size herkes bi tane okuyacak ne isteğiniz varsa ona göre niyet edeceğiz 7 kişi olsak 7 tane yasin okunacak gayet güzel bence ...

Fatiha
Elmalılı 1:1 - Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

Elmalılı 1:2 - Hamd o âlemlerin Rabbi,

Elmalılı 1:3 - O Rahmân ve Rahim,

Elmalılı 1:4 - O, din gününün maliki Allah'ın.

Elmalılı 1:5 - Ancak sana ederiz kulluğu, ibadeti ve ancak senden dileriz yardımı, inayeti. (Ya Rab!).

Elmalılı 1:6 - Hidayet eyle bizi doğru yola,

Elmalılı 1:7 - O kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; o gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.

Bekara
Elmalılı 2:1 - (Elif, Lâm, Mîm.)

Elmalılı 2:2 - İşte o kitap, bunda şüphe yok, müttakiler (kötülükten korunacaklar) için hidayettir.

Elmalılı 2:3 - Onlar ki gaybe iman edip namazı dürüst kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah yolunda) harcarlar.

Elmalılı 2:4 - Ve onlar ki hem sana indirilene iman ederler, hem senden önce indirilene. Ahirete de bunlar kesinlikle iman ederler.

Elmalılı 2:5 - Bunlar, işte Rabblerinden bir hidayet üzerindedirler ve bunlar işte felaha erenlerdir.

Elmalılı 2:6 - Şu muhakkak ki inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da onlar için birdir. Onlar inanmazlar.

Elmalılı 2:7 - Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinin üzerinde bir de perde vardır. Ve büyük azab onlaradır.

Elmalılı 2:8 - İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler.

Elmalılı 2:9 - Allah'ı ve müminleri aldatmaya çalışırlar. Halbuki sırf kendilerini aldatırlar da farkına varmazlar.

Elmalılı 2:10 - Kalplerinde hastalık vardır. Allah da onların hastalığını arttırmıştır. Yalan söylemelerine karşılık onlara elem verici bir azab vardır.

Elmalılı 2:11 - Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.

Elmalılı 2:12 - İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar.

Elmalılı 2:13 - Onlara: "İnsanların (müslümanların) inandığı gibi inanın." denilince, "Biz de o beyinsizlerin inandığı gibi mi inanacağız?" derler. İyi bilin ki, asıl beyinsiz kendileridir fakat bilmezler.

Elmalılı 2:14 - Onlar iman edenlere rastladıkları zaman: "İnandık" derler. Fakat şeytanlarıyle yalnız kaldıkları zaman: "Biz, sizinle beraberiz, biz sadece (onlarla) alay ediyoruz." derler.

Elmalılı 2:15 - (Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.

Elmalılı 2:16 - İşte onlar o kimselerdir ki, hidayet karşılığında sapıklığı satın aldılar da, ticaretleri kâr etmedi, doğru yolu da bulamadılar.

Elmalılı 2:17 - Onların durumu, bir ateş yakanın durumu gibidir. (Ateş) çevresini aydınlatır aydınlatmaz Allah onların (gözlerinin) nurlarını giderdi ve onları karanlıklar içinde bıraktı, artık görmezler.

Elmalılı 2:18 - (Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.

Elmalılı 2:19 - Yahut (onların durumu), gökten boşanan, içinde karanlıklar, gök gürlemesi ve şimşek(ler) bulunan bir yağmur(a tutulmuşun hali) gibidir. Yıldırımlardan ölmek korkusuyla parmaklarını kulaklarına tıkarlar. Oysa Allah, inkârcıları tamamen kuşatmıştır.

Elmalılı 2:20 - O şimşek nerdeyse gözlerini (n nûrunu) kapıverecek. Önlerini aydınlattımı ışığında yürürler, karanlık üzerlerine çöktümü de dikilip kalırlar. Allah dilemiş olsaydı işitmelerini, görmelerini de alıverirdi. Şüphesiz Allah her şeye kâdirdir.

Elmalılı 2:21 - Ey insanlar! Sizi ve sizden öncekileri yaratan Rabb'inize kulluk edin ki (Allah'ın) azabından korunasınız.

Elmalılı 2:22 - O (Rabb) ki yeri sizin için bir döşek, göğü de bir bina yaptı. Gökten su indirdi, onunla size rızık olarak çeşitli ürünler çıkardı. Öyleyse siz de, bile bile, Allah'a eşler koşmayın.

Elmalılı 2:23 - Eğer kulumuz (Muhammed)a indirdiğimiz (Kur'ân)den şüphe içinde iseniz, haydi onun gibi bir sûre getirin, Allah'tan başka güvendiklerinizin hepsini çağırın; eğer doğru iseniz.

Elmalılı 2:24 - Yok yapamadıysanız, ki hiçbir zaman yapamayacaksınız, o halde yakıtı insanlar ve taşlar olan, inkârcılar için hazırlanmış ateşten sakının.

Elmalılı 2:25 - İnanıp yararlı işler yapanlara, altlarından ırmaklar akan cennetlerin kendilerine ait olduğunu müjdele! Onlardaki herhangi bir meyveden rızıklandırıldıklarında: "Bu daha önce de rızıklandığımız şeydir" derler ve o rızık birbirinin benzeri olmak üzere, kendilerine sunulacak. Orada çok temiz zevceler de onların. Hem onlar orada ebedî kalacaklar.

Elmalılı 2:26 - Muhakkak ki Allah bir sivri sineği, hatta daha üstününü misal getirmekten çekinmez. İman edenler bilirler ki, o şüphesiz haktır, Rabb'lerındandır. Ama küfre saplananlar: "Allah böyle bir misal ile ne demek istedi?" derler. Allah onunla birçoklarını şaşırtır, yine onunla birçoklarını yola getirir. Onunla ancak o fasıkları şaşırtır.

Elmalılı 2:27 - Onlar ki, söz verip andlaştıktan sonra Allah'a verdikleri sözü bozarlar. Allah'ın birleştirmesini emrettiği şeyi (iman ve akrabalık bağlarını) keserler ve yeryüzünde bozgunculuk yaparlar. İşte zarara uğrayanlar onlardır.

Elmalılı 2:28 - Allah'ı nasıl inkâr edersiniz ki, ölü idiniz sizleri diriltti. Sonra sizleri yine öldürecek, sonra yine diriltecek, sonra da döndürülüp ona götürüleceksiniz.

Elmalılı 2:29 - O ki, yeryüzünde ne varsa hepsini sizin için yarattı . Sonra göğe yöneldi, onları yedi gök olarak düzenledi. O, her şeyi bilir.

HANIMLAR İLK 5 SAYFAYI EKLEDİM . EMİNİM HERKES OKUMAK İSTİYORDUR YİNE LİSTE Mİ YAPALIM OKUNDU OLARAK YOKSA ARA ARA BÖYLE PAYLAŞALIM MI ? KARAR SİZİN BEN HER ŞEKİLDE UYARIM...

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @
bal10cukk --------- 600 adet
2 @GirLookingForLove -- 600 adet
3 @
cansu_tr ----------- 800 adet
4 @mustafabusra ------ 600 adet
5 @687403_igt ---------- 600 adet
6 tubatesbih tubatesbih ----------- mazeretli
7 esimaa esimaa --------------- 600 adet
8 kitapseverim kitapseverim -------- 600 adet
9 Sealand Sealand -------------- 670 adet
10 cerenery cerenery ------------ 600 adet
11 @whitepearll ---------- 1200 adet
12 @Papatya ------------- 600 adet
13 damla_22 damla_22 ----------- 600 adet
14 eilenn eilenn ----------- 600 adet
15 @merve1603 ---------- mazeretli
16 D Duambelli ----------- 800
17 Nara87 Nara87 ------------ 5.kişiye kadar okumuştu
18 D Debusi ------------- 600
19 melisamelisss melisamelisss ------------ 800 adet
20 J jasminej ---------- mazeretli
21 @ozzge81 ------ mazeretli
okunan sayı 10870
kalan sayı 1130

Hanımlar 687403_igt 687403_igt Hanıma geçmiş bulunuyoruz . DUASI: '' ben bebek bekliyorum. Tüp bebek tedavisi ile ve dönem dönem sıkıntılar oluyor. Hayırlı ve ruh ve beden olarak sağlıklı bir gebelik ve doğum yapmayı. Eli ayağı düzgün ruh, beden ve akıl sağlığı yerinde bir evlat sahibi olmayı istiyorum inşallah. ''
Herkes 600 adet okuyacak hanımlar . hayırlı günler olur inşallah

Mazeretli arkadasların sayısı baya oldugu ıcın duamız bıtmedi daha. Herkes el atıversin de bitsin arkadaslarım. Ben +100 daha alayım C cansu_tr toplamda 900 okumus olacagım

Back
X