- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.201
500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani çıkartayım mı listeden canımnara gelemiyor canım başka bir dua topiği vardı bana devretti gelemeyeceğini bildirmişti
ama listeyi not alıp okudu mu bilmiyorum
okunuyor çok şükür canım kalan olursa böleriz yine . sayıya göre bölmüştüm canımcansucum bence de sona koyabiliriz okumayanları. bir de sayı 500 belirledik ya onu mazeretliler olur arttırabiliriz yani müsait hanımlar 600 okusalar hızlanabliriz.
bence de sona yaz sıra ona gelince not yazarsın isteyen okur istemeyen okumaz, kimsenin hakkı kimseye geçmesinyani çıkartayım mı listeden canım
TAMAM CANIMbence de sona yaz sıra ona gelince not yazarsın isteyen okur istemeyen okumaz, kimsenin hakkı kimseye geçmesin
sen bilirsin
TOPLAM 1000 Mİ OLDU 09.25TEDE YAZMIŞSIN CANIM500 okudum
TOPLAM 1000 Mİ OLDU 09.25TEDE YAZMIŞSIN CANIM
TAMAM CANIM KUSURA BAKMA YANLIŞ OLMASIN DİYE SORDUMhayır 9,25 te başladım şimdi bitirdim
estağfrullah işteyim vakit buldukça okumaya çalışıyorum fazla okursam yazarım yine canımTAMAM CANIM KUSURA BAKMA YANLIŞ OLMASIN DİYE SORDUM
Allah razı olsun Allah işini rast getirsin canım bende işteyim bi elimde telefon bi elimde teşbihle zikir listem :)estağfrullah işteyim vakit buldukça okumaya çalışıyorum fazla okursam yazarım yine canım
Allah razı olsun Allah işini rast getirsin canım bende işteyim bi elimde telefon bi elimde teşbihle zikir listem :)
inşallah canım benimamin inşallah canım seninde işini rast getirsn maşallah allahım duadan ayırmasın bizleri inşallah![]()