- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.261
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1
bal10cukk
--------- 500 (listenin tamamına okundu)
2
GirLookingForLove
--
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5
687403_igt
------
6
tubatesbih
-------
7
esimaa
----------
8
kitapseverim
--
9
Sealand
----------
10
cerenery
--------
11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------
13
damla_22
------
14
eilenn
----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17
Nara87
------------
18 D Debusi --------
19
melisamelisss
-----
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------
22 Z zehragurbuz -----
23
Sryytlg
---
24 @eoe ----
25
Bisquits
---- 500
OKUNAN 1500
KALAN 10.500
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HAYDİ HANIMLAR ZİKİRMATİKLER , TESBİHLER ELİMİZE BİRBİRİMİZE DUA ETMEYE AHİRETİMİZDEKİ DUA KUMBARAMIZI DOLDURALIM , BU DÜNYADA BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM ... NE GÜZEL SİZİNLE DUALARDA BULUŞMAK ...
M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1

2

3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5

6

7

8

9

10

11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------
13

14

15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17

18 D Debusi --------
19

20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------
22 Z zehragurbuz -----
23

24 @eoe ----
25

OKUNAN 1500
KALAN 10.500
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HAYDİ HANIMLAR ZİKİRMATİKLER , TESBİHLER ELİMİZE BİRBİRİMİZE DUA ETMEYE AHİRETİMİZDEKİ DUA KUMBARAMIZI DOLDURALIM , BU DÜNYADA BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM ... NE GÜZEL SİZİNLE DUALARDA BULUŞMAK ...
M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.