dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 bal10cukk bal10cukk --------- 500 (listenin tamamına okundu)
2 GirLookingForLove GirLookingForLove --
3 C cansu_tr ----------- mazeretli
4 @mustafabusra ----
5 687403_igt 687403_igt ------
6 tubatesbih tubatesbih -------
7 esimaa esimaa ----------
8 kitapseverim kitapseverim --
9 Sealand Sealand ----------
10 cerenery cerenery --------
11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------
13 damla_22 damla_22 ------
14 eilenn eilenn ----------- 500
15 @merve1603 -----mazeretli
16 D Duambelli ------
17 Nara87 Nara87 ------------
18 D Debusi --------
19 melisamelisss melisamelisss -----
20 J jasminej --------
21 O Ozzgeee ------
22 Z zehragurbuz -----
23 Sryytlg Sryytlg ---
24 @eoe ----
25 Bisquits Bisquits ---- 500
OKUNAN 1500
KALAN 10.500

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI 500DÜR ARKADAŞLAR SERİ BİR ŞEKİLDE OKUYALIM LÜTFEN DİĞER ARKADAŞLARIN HAKKINA GİRMEYELİM ... DUA NE KADAR ÇABBUK BİTERSE O KADAR ÇABUK ARŞI ALAYA RABBİMİN HUZURUNA ÇIKAR HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HAYDİ HANIMLAR ZİKİRMATİKLER , TESBİHLER ELİMİZE BİRBİRİMİZE DUA ETMEYE AHİRETİMİZDEKİ DUA KUMBARAMIZI DOLDURALIM , BU DÜNYADA BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM ... NE GÜZEL SİZİNLE DUALARDA BULUŞMAK ...

M maviduvar1 Hanımın duası : Oğlumun vatana millete hayırlı bir evlat olmasını, derslerinde başarılı olup ekmeğini kazanacak bi meslek sahibi olmasını, kendi ayakları üstünde durmasını, dinimizi ve rabbimizi bilen bi insan olmasını diliyorum allahtan. Oğlumu kazadan beladan kötü insandan koruması için Allah'a emanet ediyorum.

Amin ne kadar güzel bir emel :) Allah senin duan vasitasiyla hem senin çocuğunun hemde cümle alemin çocuğunun bahtını güzel yapsın vatana millete ailesine hayırlı evlat yapsın
Âmin inşallah Canım.
Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Ben de kendim için 500 adet okudum.

burdaki dua kardeşlerimizin dualarını kabul et allahım diyerek başlıyorum,başlarken sonra sırası gelenede tekrardan duasını okuyup kabul et rabbim diyorum yada buraya yazıyorum
Hmm tekrardan zikir yapmıyorsunuz, bende kişi kişi 500 den 6000 çekeyim dedim sırası gelene dualarım diye .sizde öyle mi yaptınız acaba dedim

Hmm tekrardan zikir yapmıyorsunuz, bende kişi kişi 500 den 6000 çekeyim dedim sırası gelene dualarım diye .sizde öyle mi yaptınız acaba dedim
Kpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.

Kpss hosgeldin oncelikle. Bazi arladaslarimiz bu yollada okuyor ozellikle bazen dua zamani uzayinca (bir cok kisinin baska zikirleride oluyor baska topiklerde)ama yuksek sayilari herkes uzaklasmadan okuyamaz kendi adima sayi yuksek olunca bir mudddet sonra sayiya bitmesine yogunlasma oluyor ister istemez kalben uzaklasma oluyor yarim yamalak okumus gibi hissediyorum oysa ben kendime nasil okursam baskasinada oyle okumak isterim.hem duadan uzaklasmadan kalbi vererek hemde bir zikri gun gun okumayi aliskanlik haline getirerek daha rahat oluyor o yuzden liste duzeni daha iyi kendi adima soylemem gerekirse.
Kpssye hazirlaniyorumda acaba oylemi yapsam diye düşündüm ama oyle yapamam zaten :) ben aslinda orda demek istedim ki bi defa 500 okuyup h,erkese okudum, demek doğru değil çünkü 12000 dua alıp 500 okumak hakka girmektir :( yoksa herkes 500 okur bi defa 24 kişi bir günde dualanir biter. Burda amaç herkesin bireysel olarak 12000 er okumasi ama bunu farkli ağizlardan tamamlamasidir naçizane fikrim :)

Hoşbulduk bu arada :) ben papatya için 1500e tamamladim

evet öyle aslında fakat herkes zamanında okumuyor zamanında okuyanlar için çok zor oluyor takip etmesi ,ben bir şey çıkacakta okuyamayacağım diye çok tedirgin oluyorum,günlük okunmayanları sırayla arkadaşlara okuyorum herkesin şahsına içim rahat oluyor,fakat zamanında okunanlara öyle yapmıyorum

Kpssye hazirlaniyorumda acaba oylemi yapsam diye düşündüm ama oyle yapamam zaten :) ben aslinda orda demek istedim ki bi defa 500 okuyup h,erkese okudum, demek doğru değil çünkü 12000 dua alıp 500 okumak hakka girmektir :KK43: yoksa herkes 500 okur bi defa 24 kişi bir günde dualanir biter. Burda amaç herkesin bireysel olarak 12000 er okumasi ama bunu farkli ağizlardan tamamlamasidir naçizane fikrim :)
canım anlamadın galiba herkese bireysel 500 okunuyor toplam herkese ayrı ayrı hak falan olmaz cansu gibi kardeşlerimizin sayesinde gayet güzel hak geçmeden ilerliyor sen rahat ol herkes ne yaptığının farkında

Back
X