- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o bana haber verdi ailevi bi durumu var ama okuyacağım dedi
pekio bana haber verdi ailevi bi durumu var ama okuyacağım dedieilenn de bir kaç gündür girmiyor siteye bugünde bekleyelim duruma göre bakarız canım
kızmadın dimi bana sadece peki yazdığın için soruyorum bunu
neden kızayım ki bitanemkızmadın dimi bana sadece peki yazdığın için soruyorum bunu
tamam canım olmasın zaten problem falan üzülürüm :)neden kızayım ki bitanem
eninde sonunda diğer arkadaşlara da okuyacağız ama
hani ben daha fazla uzamasın da diğer dulara geçelim diye demiştim yoksa no problem yani![]()
tamam canım olmasın zaten problem falan üzülürüm :)
biliyorum canım okuduğunu da tahmin ettiğim için bekleyelim dedim ve ekstra okudun mu diye bi etiketlemede yapmadım canım benim
mayısın sonunda görümcemin düğünü var bizim daha tarih yok canımsenin düğün bu sene mi?
Hayırlısı olsun. O zamanmayısın sonunda görümcemin düğünü var bizim daha tarih yok canım
Saolasın canım benim dua ediyorum bol bol hayırlısıyla erken evlenmek içinHayırlısı olsun. O zaman
Kaç yıldır nişanlısınız peki? Valla nişan olayını fazla uzatmamak lazım derler bizdeSaolasın canım benim dua ediyorum bol bol hayırlısıyla erken evlenmek için
15 kasım 2015te nişanlandık canımKaç yıldır nişanlısınız peki? Valla nişan olayını fazla uzatmamak lazım derler bizde![]()
Daha yeniymis.15 kasım 2015te nişanlandık canım
bilmeye çalışıyoruz canım benimDaha yeniymis.
En güzel zamanlarınız şimdi bunlar değerini bilin![]()