- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi melisamelisss
hoşgeldiniz aramıza kardeşlerim :)
Hoş buldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz aramıza kardeşlerim :)
Bende hamisim amaaaa![]()
hgeldiniz tatlı anne adaylarımız bizim aman da aman Allah korusun sizleri :)Hoş buldum :)
Amin inşallah hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur sen de sağlıcakla bebişini kollarına alırsın canım ben de bebiş çok istiyorum burada bebiş isteyen çok arkadaşımız olacak vallaha çok sevinirim duana canımİnşallah allah saglikla kucağıma almayi nasip eder. Siziin için de bol bol dua edeceğim :)
kıskanıyorum sizi yaBende hamisim amaaaa![]()
kıskanıyorum sizi yaofffffffffff ben de hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı hayırlı imanlı kursaklı akıllı uslu bir evlat istiyorum çok şey istiyorum sanırım ama duamı ediyorum hayırlısı bakalım inşallah ALLAH bize de verir buradaki arkadaşlarımla beraber
Evet canım haklısın sizin dualarınızla belki zaman kısalacaktır ben de hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye yazacağımAllah en kısa sürede isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Rabbim bir zamani vardır onu bekliyordur o zaman geldiğinde ol der ve olur. Biz umudumuzu kaybetmeden dua edelim. Rabbim elini açıp kapisina gelen kullarini boş cevirmez, merhametlidir.
Kişi başına 250 tane düşecek hergün bir üyeye sırayla gelecek 20 kişi bitince yeni liste ıluşturulacakokumalar nasıl olacak
kişi başı ne kadar
liste kaç gün içinde dönecek ?
Kişi başına 250 tane düşecek hergün bir üyeye sırayla gelecek 20 kişi bitince yeni liste ıluşturulacak
Insaallah Cenabı Hak hayirli saglikli evlat verir cnm sana ve tum isteyenlere...kıskanıyorum sizi yaofffffffffff ben de hayırlısıyla sağlıklı sıhatlı hayırlı imanlı kursaklı akıllı uslu bir evlat istiyorum çok şey istiyorum sanırım ama duamı ediyorum hayırlısı bakalım inşallah ALLAH bize de verir buradaki arkadaşlarımla beraber
aynen öyle arkadaşlar herkes 250 kere çekiyor ve 5bini buluyoruz böylece 20 kişiyi bitirnce 1.turumuzu tamamlıyoruz. hem kısa da olur daha çabuk bile bitirebiliriz. regl döneminde dua niyetne okuyabilirizzz ,çok rahat şekilde, son iki kişi kaldıı buyrun :)Anladımm canımm o zaman herkes ayrı ayrı 250 kere cekiyor toplam 5000 oluyor :)
hgeldin kardeşim aramıza :) ve son 1 kişimiz kaldııı :)Bende varim kabul ederseniz