- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi melisamelisss
beni de alırmısınız aranıza...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten adil olacağız şüpheniz olmasın bundan ,ekledik sizi dünden içiniz rahat olsunArk. gunde iki kisiyede okuya biliriz gunluk 200 tne okuyacaz 100kisi olsada sorun deil kaydirma olmasin herkes hakkiyla yapsin kimse kimseye hakki gecmesin rabbim herkesin duasini kabul ettirsin dilegini gercekestirsin bnide eklemeyi unutmayin
hoşgeldin papatya hanımcım aramıza :) ekledikbeni de alırmısınız aranıza...
bence kural koyalım canım hergün bir kişi olarak bitirmeye çalışalım zaten sayımız fazla ve bence 5bin az aslında amacımıza hayli ulaşırız. duyuru yapalım uymayanlar çıkabilir bencearkadaşlar bir arkadaşın duasını bir günde bitirirsek çok şükür diyeceğim günde iki tane üyeninkini bitiren arkadaşlar görecektir günden güne sarkmaların ne kadar olacağını bir üyeninki belki 3. güne sarkacak ben en geç bir üyenin duasını iki günde bitirmekten yanayım zaten ikinci gün haber etmeyene bir kez daha şans verilir sonra listeden silinir bence okumayanlarınınkini de aramızda okuruz ben de elimden geldiğince eksikleri tamamlamaya çalışırım bir yandan da ders çalışıyorum bu listeyi takip için ama gün için de ara ara bakacağım akşam zaten okuyanlarınki isimlerinin yanına eklenir sonra toplanır geceye kadar da okumayanlar beklenir okunmayan az sa eksikleri tamamlarız aramızda çoksa ertesi güne kalır okumayanları bekleriz
evet canım liste bittiğinde uyarılarımızı yapalım sonra Bismillah diyelimbence kural koyalım canım hergün bir kişi olarak bitirmeye çalışalım zaten sayımız fazla ve bence 5bin az aslında amacımıza hayli ulaşırız. duyuru yapalım uymayanlar çıkabilir bence
aynen canım vakit kaybetmeye gerek yok bizim duaya ihtiyacımız var ve duaya ihtiyacı olanlarla beraber dua etmek isteyenlere. ihtiyacı olan gerçek kişilere ulaşmamız lazım inşallah .evet canım liste bittiğinde uyarılarımızı yapalım sonra Bismillah diyelim
evet canım Dünya dua üzerinde ayakta ALLAH yaptığımız dualar yüzü hürmetine bizlere merhamet ediyorlar inşallah ALLAH iyi niyetle yapılan duaları kabul eder aminaynen canım vakit kaybetmeye gerek yok bizim duaya ihtiyacımız var ve duaya ihtiyacı olanlarla beraber dua etmek isteyenlere. ihtiyacı olan gerçek kişilere ulaşmamız lazım inşallah .
amin aynacım :)evet canım Dünya dua üzerinde ayakta ALLAH yaptığımız dualar yüzü hürmetine bizlere merhamet ediyorlar inşallah ALLAH iyi niyetle yapılan duaları kabul eder amin
amin canım amin benim yardım elimi uzattığım ama bana bir dua okur musun dediğimde yok diyen komşum diğer komşularla kikirdiyor koridorda yok ya bu devirde kimseye iyilik yapmayacaksın kendime kızıyorum şuanamin aynacım :)
kolay gelsin canım takma kafana lütfen.akşama tam liste belli olur arkadaşlar ben şimdi derse geçiyorum görüşürüz
evet sadece o ayeti okuyoruz inşallah.ya bsey sorcam sadece yukardaki duayi okuyacagz demi. ( Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel
vekil '') ??
ne kadar zaman icinde okuyacagiz kac tane okuyacagiz bana kisa bi bilgi verir misinzevet sadece o ayeti okuyoruz inşallah.