- 3 Ocak 2015
- 118
- 38
- 18
- 44
- Konu Sahibi melisamelisss
Evet ya 200 olsun ki şaşirmiyalim bugün kime okuyacaz isim berillesinler ona göre okuyalim ve okişnin ismini duayla okuyalim200 eklermisiniz.. rabbim kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya 200 olsun ki şaşirmiyalim bugün kime okuyacaz isim berillesinler ona göre okuyalim ve okişnin ismini duayla okuyalim200 eklermisiniz.. rabbim kabul etsin
Bence listedeki isim siralamaya göre secilsin lerevet öyle olsun madem konuyu ben ve ayna arkadaşımız başlattı ,onla ikimiz listeye ekleyelim.
HANIMLAR ,LİSTEYİ MELİSA VE AAYNAA TOPARLAYACAKTIR. HERKES OKUDUĞUNU YAZSIN VE LÜTFEN LİSTEDE OKUDUĞU KADARINI KONTROL ETSİN . HATALARI UYARIN ,SEVGİLER.
masculin ekledim canım için rahat olsun hoşgeldin tekrardan
mlkem hanımcım en az 125 okuyoruz şimdi gördüm yazdım mesajınızı ,sevgiler,Allah kabul etsin
canım geçmiş olsun ,dualarımda yer alacaksın inşallah . hakkında hayırlısı olsun.
ARKADAŞLAR @melisameliss (GAYE MELİS) ARKADAŞIMIZ İÇİN ,+50 daha okudum gaye için
5766 olmuş toplam okunan.. sen topluYONMU TATLIM. YENİ KİŞİYE GEÇELİM...evet öyle olsun madem konuyu ben ve ayna arkadaşımız başlattı ,onla ikimiz listeye ekleyelim.
HANIMLAR ,LİSTEYİ MELİSA VE AAYNAA TOPARLAYACAKTIR. HERKES OKUDUĞUNU YAZSIN VE LÜTFEN LİSTEDE OKUDUĞU KADARINI KONTROL ETSİN . HATALARI UYARIN ,SEVGİLER.
canım toplamamıştım sağolasın ,bir arkadaşlarla görüşeyim yeni kişi konusunu haber edeceğim olur mu hemen?5766 olmuş toplam okunan.. sen topluYONMU TATLIM. YENİ KİŞİYE GEÇELİM...
5000 OKUNCAKTI.. SAYI GEÇMİŞ 5766 OLMUŞŞ. İYİCE KARIŞTIArkadasim bu listeyi kim duzenliyor? Herkes okudugunu kendimi ekliyor? Bence tek bi kisi duzenlese yada iki kisi sorumlu olsa daha duzenli olur![]()
canım ben ve aaynaa arkadaşımız düzenliyo liste başında yzıyo zatenArkadasim bu listeyi kim duzenliyor? Herkes okudugunu kendimi ekliyor? Bence tek bi kisi duzenlese yada iki kisi sorumlu olsa daha duzenli olur![]()
canım karışan birşey yok ilk günümüz nasıl ilerleyeceğini oturtmaya çalışıyoruz,düzene sokacağız biz hergüne bir kişiye okunacak diye planlamıştık ama bir konuşayım hemen irtibata geçeceğiz anlayışlarınızı bekliyoruz5000 OKUNCAKTI.. SAYI GEÇMİŞ 5766 OLMUŞŞ. İYİCE KARIŞTI
bende aynısını yapıyorum canımtakipteyim ama banada gelmiyo tatlım.. bi kağıda yazdım artık girdiğim yerleri ilk işim kontrol oluyo.
canım ben ve aaynaa arkadaşımız düzenliyo liste başında yzıyo zaten
EVET BAŞLATACAĞIM ÇÜNKÜ ÇOK SIRAMIZ VAR HERKESE ULAŞALIM İNŞALLAH ,LİSTEYİ HAZIRLIYORUM HEMEN,SIRADAKİ KİŞİ İÇİN.Başlayalım bence. Akşam 8de bilenler o zaman okur. Şimdi burda olanlar başlasın derim ben.