- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi melisamelisss
4600 lerde arkadaşlar 8 e kadar biter heralde arkadaşımızın duası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım bence 8 e kadar bekleyelim okumayan arkadaşlarımız var malesef eksik kalırsa paylaşırız gönüllüler olarak inşallah canım4600 lerde arkadaşlar 8 e kadar biter heralde arkadaşımızın duası
Eksik kalırsa banada haber verinbakalım bence 8 e kadar bekleyelim okumayan arkadaşlarımız var malesef eksik kalırsa paylaşırız gönüllüler olarak inşallah canım
sağolasın canım gönüllüler olarak okur bitiririz inşallah burdan duyururum. Allah kabul etsin tüm dualarımızı.Eksik kalırsa banada haber verin
papatyacım sana katılıyorum fakat arkadaşlar fazla okununca hemen diğer kişiye geçilmesini istediler canım. haklısın lütfen hakkını helal et. hızlı ilerliyor dualarımız o yüzden bir güne iki kişi ile birçok kişiye ulaşırız diye düşünüldü. dolayısı ile haber veremedikArkadaşlar neden bu kadar acele ediliuor. Ben çalışıyorum. Herkese okumak ve herkesin de bana okumasını istiyorum. Öğleden beri topiğe giremedim. Ohoooo 2. Kişi bile bitiyor. Yangından mal mı kaçırıyoruz. Hergün bir Yada 2 kişiye Okuyalım. O kişi uygunsa dileğini yazsın.
Ben 7 saat topiğe girmedim. 2. Kişi ben olsaydım dileğimi yasamadan dua bitecek.
Senin üc isminmi var önemli deyil sende bana okursun ödeşiriz şaka şaka helal olsun hakim sana rabim hepimizin dileyini kabul etsinMelise ye 200 okudum Gaye ye 200 okudum senanaza da 200 okudum allah kabul etsin duanin bitiminde teslimati kim yapiyorsa dir fatiha öc ihlas okusun peygamberimize teslim etsin
bu gece bekleyelim canım en iyisi herkes farklı farklı konuşuyor yetiştirmeye çalışırken inan aksayacak sonraki günler bana da hak vereceksin emin ol...ya arkadaşlar bence akşam 8den öğlen 12 ve öğlen 12den akşam 8e olmak üzere günü ikiye bölerek dua edelim arkadaşlarımız için. ne dersiniz? herkese duyuralım.
duayı okuduğumuz arkadaş da ortada yok hem kendine de duası geçsin bu gece bekleyelim papatya bizzaten bekleriz beklemesine de diğer arkadaşlar da günde iki kişi bitirelim diyor herkes kendine göre yorum yapıyor şahsen ben de kime ne desem bilemiyorum bu gece 2. arkadaşımızın duasını bekleriz yarın 3. kişiye geçeriz hem de karışıklık olmaz
hanımefendi öncelikle düzgün konuşun ortalığı karıştırmaya değil 41 kişinin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. hepsi bu. ve herkesi dinlemeye çalışıyoruz. bunu hepimiz gönüllü yapıyoruz. biz size yardımcı olmak isteriz ama siz çok agresifsiniz. biraz sakin olduğunuzda konuşuruz. zaten bu ilk günümüz ve bizde sistemi oturtmaya çalışıyoruz farkında iseniz. yardımcı olmaya sizde çalışın hepimiz gönüllüyüz çünkü. uyamıyorsanız da çıkın burda bir sürü çalışan var sonuçta.Benim Anlamadığım neden bu kadar acele ediliyor. Günde bir kişiye okunsun. Aramızda çalışan Şartları ağır olanlar var. ortqlığı karıştırmaya gerek yok.