- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi melisamelisss
2. sırada ki arkadaşımız için 125 adet okudum. Allah gönlündeki dileği hayırlısıyla nasip etsin inş. ekleyebilirmisiniz okuduğumu son listeyi bulamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ortalık karıştırmak derken kötü anlamda demedim kihanımefendi öncelikle düzgün konuşun ortalığı karıştırmaya değil 41 kişinin yükünü hafifletmeye çalışıyoruz. hepsi bu. ve herkesi dinlemeye çalışıyoruz. bunu hepimiz gönüllü yapıyoruz. biz size yardımcı olmak isteriz ama siz çok agresifsiniz. biraz sakin olduğunuzda konuşuruz. zaten bu ilk günümüz ve bizde sistemi oturtmaya çalışıyoruz farkında iseniz. yardımcı olmaya sizde çalışın hepimiz gönüllüyüz çünkü. uyamıyorsanız da çıkın burda bir sürü çalışan var sonuçta.
Ben ortalık karıştırmak derken kötü anlamda demedim ki
Duaların sayılarının ve okuyanlarının karışması anlamında söyledim.
Herkes gibi ben de fikrimi beyan ettim.
Ne kötülük var ki bunda
Ben bir çok dua topiğinde dua okuyorum ve hiç aksatmadım bugüne dek
Amacım yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyelim demekti sadece.
Tamamdirrr 2. Siradan devam oyleyse..
Melisameliss hanim ben 125 tane daha cekmistim ama kumbara olayi kalkti galiba
helal olsun papatya hanımcım . sizin için durdurduk zaten artık içiniz rahat olsun. hergün bir kişinin dua günü olacak . istediğiniz gibi merak etmeyin . sizde hakkınızı helal edin ,sevgiler.
Ama siz böyle söyleyince ben zan altında kalıyorum. Ben istiyorum diye olmasın. Bu şekilde ben bir sürü insanın Hakkı'na girmiş oluyorum.helal olsun papatya hanımcım . sizin için durdurduk zaten artık içiniz rahat olsun. hergün bir kişinin dua günü olacak . istediğiniz gibi merak etmeyin . sizde hakkınızı helal edin ,sevgiler.
hayır bu sizin hakkınız sakın öyle düşünmeyin. ağır işte çalışıyorsunuz ve zaten konuyu ben açtım. sıradakiler 1 gün müddet verip o gün doya doya dua edelim daha güzel olur. ama bu arkadaşımızın listesini bu gece kapatıyorum. yarın üçüncü sıradan başlarız Allah'ın izni ile. dualarda buluşuruz papatya hanımcımAma siz böyle söyleyince ben zan altında kalıyorum. Ben istiyorum diye olmasın. Bu şekilde ben bir sürü insanın Hakkı'na girmiş oluyorum.
melisa 2. sıradaki arkadaşın duası bitsin mi? yoksa bu gece dwvam mı etsin ne düşünüyorsuın? Ortalık biraz kızışmış birbirimizi kırmayalım arkadaşlar herkes en az 100-125 okusun bazı arkadaşlar zaten gönüllü fazla okuyor hem herkes de okumuş olsun ne kadar erken şu sorumluluğu üzerimizden atarsak o kadar iyi yoksa böyle işler hayır sevap işleri ama herkes duasının dileğinin heyacanında birbirimizi kırmayalım herkese elimizden geldiğince okuyacağım ALLAH hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı amin gevşeyin burada dua kardeşiyiz bize yakışmaz böyle şeyler aaaaaaaaaaa ben neşeli neşeli okuyalım istiyorumAma siz böyle söyleyince ben zan altında kalıyorum. Ben istiyorum diye olmasın. Bu şekilde ben bir sürü insanın Hakkı'na girmiş oluyorum.
canım bu gece arkadaşın listesini sonlandırıyoruz ve üçüncü arkadaşımız için 1 gün boyunca dualarımızı topluyoruz herkese 1 gün süre veriyoruz artık canım.melisa 2. sıradaki arkadaşın duası bitsin mi? yoksa bu gece dwvam mı etsin ne düşünüyorsuın? Ortalık biraz kızışmış birbirimizi kırmayalım arkadaşlar herkes en az 100-125 okusun bazı arkadaşlar zaten gönüllü fazla okuyor hem herkes de okumuş olsun ne kadar erken şu sorumluluğu üzerimizden atarsak o kadar iyi yoksa böyle işler hayır sevap işleri ama herkes duasının dileğinin heyacanında birbirimizi kırmayalım herkese elimizden geldiğince okuyacağım ALLAH hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı amin gevşeyin burada dua kardeşiyiz bize yakışmaz böyle şeyler aaaaaaaaaaa ben neşeli neşeli okuyalım istiyorum