dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Burda sayamasam da dualarimdasiniz hanimlar. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Bende meslegimde hedefledigim yere kolayliklarla gelebilmeyi ,Allah'in katinda en hayirli , icime sinen esi secebilmeyi , sabirli , azimli, huzurlu , saglikli bir omru ve hepimizin dualarinin kolayliklarla kabulunu ictenlikle diliyorum. Aksam listeyi toparlayacagim insallah. Lutfen herkes durumunu bildirsin kisaca dileklerinin kabulu icinde diyebiliriz.

Denizatak ve lilruba hanimlara okunan ayetel kursi sayimiz 535 olmustur.

Tevhid hatmi listemiz pazartesi baslayacaktir, liste alima aciktir. Sevgiler.

Nasılsın meliscim memleketten geldim ben de bir selam vereyim dedim

PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM VE BOL BOL ŞÜKREDELİM. PAZARTESİ GÜZEL NİYETLERİMİZLE ŞU ŞEKİLDE GÜZEL DUAMIZA BAŞLAYACAĞIZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN 70 000 ADET KELİME-İ TEVHİD HATMİNE BAŞLAMAYA)

"La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah"

Anlamı: "Allah'tan başka İlah yoktur. Hz. Muhammed (s.a.v.) Allah'ın Peygamberidir(Kulu ve Elçisidir)"

Eki Görüntüle 1514488
Eki Görüntüle 1514489

1) melisamelisss
2)
damla_22
3) ZEYNEP0682
4) yavruceylann
5) ppatym
6)
mirac75
7) farmasi
8)
nickimikim7
9) mutlu-umutlu
10) eoe
11)
gulfuren
12) senay079
13) PaytiPo
14) intense_23
15) kitapseverim
16) asdes
17) mlkem
18) skelebeks
19) Papatya
20) whitepearll
21) ysbam
22) @evinamin
23) filiz2012 filiz2012

24) gadriell gadriell

25) whitebal whitebal
26) Lilruba Lilruba
27) denizatak denizatak
28) @ polyanna23
29) @ asuminikal
30) @ cansu_tr

NOTLAR:

1) HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE 70 BİN OKUYACAĞIZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR)

2) ÇIKMAK VEYA KATILMAK İSTEYENLER TEKRARDAN BELİRTSİNLER.

3)DUAMIZA PAZARTESİ BAŞLIYORUZ. ANCAK PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM.

4)LİSTEYİ AKŞAMLARI BEN TOPARLAYACAĞIM. RİCA EDİYORUM DUAMIZI ,ANLAMINI BİLEREK, ARKADAŞLARIMIZIN DİLEĞİNİ BİLEREK OKUYALIM Kİ KİMLERE VE NİÇİN OKUDUĞUMUZU BİLELİM.

5)LİSTEDEKİ HERKES DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.

6)GÜNLÜK OKUYACAĞIMIZ MİKTAR PAZARTESİ NETLEŞECEKTİR ANCAK GÜNLÜK VE DEVAMLI OKUYACAĞIZ İNŞALLAH.

6)HEPİMİZE SEVGİLER ,DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE İNŞALLAH.

Canım bende evladımı hayırlısıyla sağ salim sağlıkla dünyaya getirebilmeyi, maddi manevi her anlamda eşimle, ailemle hayırlı sağlıklı uzun güzel bi ömür geçirmeyi, borçlarımızı ödeme kolaylığı veee siz değerli arkadaşlarımla hepimizin gönlündeki dileklerin hayırlısıyla kabulünü dinliyorum Rabb'imden. Âmin ;)

PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM VE BOL BOL ŞÜKREDELİM. PAZARTESİ GÜZEL NİYETLERİMİZLE ŞU ŞEKİLDE GÜZEL DUAMIZA BAŞLAYACAĞIZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN 70 000 ADET KELİME-İ TEVHİD HATMİNE BAŞLAMAYA)

"La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah"

Anlamı: "Allah'tan başka İlah yoktur. Hz. Muhammed (s.a.v.) Allah'ın Peygamberidir(Kulu ve Elçisidir)"

Eki Görüntüle 1514488
Eki Görüntüle 1514489

1) melisamelisss
2)
damla_22
4) yavruceylann
5) ppatym
6)
mirac75
7) farmasi
9)
mutlu-umutlu
10) eoe
11)
gulfuren
12) senay079
13) PaytiPo
14) intense_23
15) kitapseverim
16) asdes
17) mlkem
18) skelebeks
19) Papatya
20) whitepearll
21) ysbam
22) @evinamin
23) filiz2012 filiz2012

24) gadriell gadriell

25) whitebal whitebal
26) Lilruba Lilruba
27) denizatak denizatak
28) @ polyanna23
29) @ asuminikal
28) @ cansu_tr

NOTLAR:

HANIMLAR DUAMIZ TOPLUDUR.HEPİMİZİN DİLEĞİNİN KABULÜ İÇİN TEK SEFERDE 70 BİN OKUYACAĞIZ . (AYRI AYRI DEĞİLDİR)LİSTE ALIMA AÇIKTIR

DUAMIZA PAZARTESİ BAŞLIYORUZ. ANCAK PAZARTESİYE KADAR BOL BOL TÖVBE İSTİĞFAR ÇEKELİM.

LİSTEDEKİ HERKES DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM.

GÜNLÜK OKUYACAĞIMIZ MİKTAR PAZARTESİ NETLEŞECEKTİR ANCAK GÜNLÜK VE DEVAMLI OKUYACAĞIZ İNŞALLAH.

LİSTEMİZDEKİ DİLEKLERİ AKŞAM BELİRTECEĞİM,LÜTFEN HERKES YAZSIN,SEVGİLER

LİSTEDEKİ HERKES DİLEĞİNİN NE OLDUĞUNU TOPİĞİMİZDE PAYLAŞIRSA ADININ KARŞISINA YAZACAĞIM. LİSTEMİZİ İNŞALLAH AKŞAM TOPARLIYORUM .LİSTE YARIN BAŞLIYOR ,LİSTEMİZ ALIMA AÇIKTIR .

Son düzenleme:
Niyetim ;
her daim amelleri makbul ,dualari kabul Yüce Rabbimin rahmet ve merhamet ettiği ,affettim dediği kullarindan olabilmek ayrıca sabır ,şifa, bereket, huzur ve son nefeste imanla ahirete göçen kullarından olabilmeyi diliyorum Amin

Rabbim babama şifa versin.
Eşimin kalbine Allah korkusunu peygamberimin sevgisini benim askimi koysun yuvamiza huzur birlik ve beraberlik ihsan edip hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin

Cumlemizin dualarinin kabulü dileğiyle Amin.

önce iman kuran sonra sağlık sihat mutluluk huzur ve hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim bu hayırlı ayın hürmetine duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah

ALLAH IM!!!
DUAYA İHTİYACI OLAN
HASTA OLAN BORÇLU OLAN DARDA OLAN
BÜTÜN KULLARINDAN RAHMET YARDIMINI ESİRGEME YA RABBİM
BİZLERİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE ŞEYTAN IN ŞERRİNDEN KORU
BİSMİLLAH ,TEVEKKELTÜL ALELLAH VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH...ALİYYUM AZİM ..(AMİİİNN) !!!

Alemlere rahmet peygamber efendimize ve butun al ve ashabina evladina Rabbim kabul buyursun...
Ummeti Muhammedi selamete cikarsin
Ummeti Muhammed hakkinda affedilmemis bir gunah
Acilip sevince donmemis bir üzüntü
Odenmedik bir borc birakmasin Rabbim
Amin...

SEVGİLİ HANIMLAR, DİLEĞİ BELİRTİLMEMİŞ HANIMLAR VAR. ÖZELDEN MESAJ ATTIM . YARIN GÜNDÜZ İNŞALLAH TAMAMLANACAK VE DUA LİSTEMİZİ YARIN ÖĞLEDEN SONRA İNŞALLAH PAYLAŞACAĞIM, DUALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ. BİLGİNİZE. HERKESE HUZURLU GECELER DİLİYORUM.

Back
X