- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.201
500+500
okudum
hiç eklememişsin canım
okudum
hiç eklememişsin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polyana hanimcim durumunuza gore okuyabilecekseniz okuyun , zorlamayin kendinizi. Gecmis olsun cokca.Arkadaşlar erken doğum riskinden dolayı ilaçlara başladım ve sürekli yatıyorum en kısa zamanda bildiririm okuduğumu![]()
mlkem hanimcim ne kusuru. Ayet degil duamiz. reglken okunulabiliyorbana bildirim gelmemiş şimdi farkettim...kusura bakmayın arkadaşlar...
ben regliyim bu duayı okuyabilirmiyim...
ben tevhid okudunuz sandim aksam listede duzeltirim kusura bakmayin asmunikal hanimcim500+500
okudum
hiç eklememişsin canım
nara hanimcim rabbi yessir duasini okuyoruZ .kizlar yunus duasini okuyoruz yoksa “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” ?
Polyana hanimcim durumunuza gore okuyabilecekseniz okuyun , zorlamayin kendinizi. Gecmis olsun cokca.
mlkem hanimcim ne kusuru. Ayet degil duamiz. reglken okunulabiliyor
ben tevhid okudunuz sandim aksam listede duzeltirim kusura bakmayin asmunikal hanimcim
nara hanimcim rabbi yessir duasini okuyoruZ .
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNİZİ TEZ ZAMANDA KUCAĞINA ALIR İNŞALLAHHANIMLAR SENAY ARKADASIMIZ DOGUMA GIRIYORMUS .LUTFEN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN . BILGINIZE
HANIMLAR SENAY ARKADASIMIZ DOGUMA GIRIYORMUS .LUTFEN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN . BILGINIZE
allah bir nefeste doğum nasip etsin sağlıkla gelsin kuzucukHANIMLAR SENAY ARKADASIMIZ DOGUMA GIRIYORMUS .LUTFEN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN . BILGINIZE
biz topikte farklı farklı dualar ediyoruz . bu duamız toplu herkesin niyetini okuyarak duamızı ediyoruz. bu haftaki duamız “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” . minimum 2000 okuyoruz,tabi herkes duruma göre zorda olanlar daha az okuyabiliyorlar helpless hanımcımBende katılmak istiyorum ama anlamadığım bir şey var. Herkes 5000 mi yoksa istediği sayıya kadar mı okuyabilir?