- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.281
hanımlar aramıza
La Chance
arkadaşımız da katıldı bilginiz olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun hepinizden canım benimBende dua ettim.Allahım şifa versin inşallah.
hoş geldin canım benimListeye bende katılabilir miyim?
babanın ne rahatsızlığı var canım benim Rabbim Ya Şafi adıyla babanın şifasını verir inşallahhoş geldin canım benim
Rabbim yardımcısı olur inşallah tez zamanda hayırlısıyla iyileşirBana sordunuz sanirim telden biraz zor takip ediyorum . Babam kalp krizi gecirdi. Fakat kalbine mudahale edilmesi sartken baska sebeplerle mudahale edilemiyor. Akciger ve bobrekleri sikintili . Allah buyuk hic olumlu konusmazken doktorlar yogun bakimdan cikti. Allah razi olsun.
Bence çıkmayın listedenMelis
Ben 200 okuyabildim. Cocuk hasta son gunlerde. Bir de benim tefriciyem varya. O yuzden beni listeden cikarir misin. Onu bitiriyim sonra tekrar katilmak isterim. Emeklerin icin cok tesekkur ederim.
Melis
Ben 200 okuyabildim. Cocuk hasta son gunlerde. Bir de benim tefriciyem varya. O yuzden beni listeden cikarir misin. Onu bitiriyim sonra tekrar katilmak isterim. Emeklerin icin cok tesekkur ederim. [çıkma canım geçmiş olsun okuyabilen fazladan okur merak etme bende okuyacağım
pazar diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin lütfen çünkü haftalık olarak dua edecektik en son öyle kararlaştırdı Melis hanım1000 adet okudum .ne zaman tatamlama suremiz