• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Canıımm seni tanımıyorum ama İnan okadar sevindim ki ;) Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin. Bından önceki kötü sonuçlandı die illa bu da öyle olcak diye düşünme, ben de bundan öncekinde hamileliğimi öğrendim herkesi aradık 2 gün sonra kaybettik, çok ğzüldük ama şükür Rabbim ertesi ay yine nasip etti, şimdi 8 aylık hamileyim inş Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder cümlemize..

hanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin

hanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın çok sevindim

Tuba hanimcim cok sevindim , Rabbim bebisini hayirla , mutlulukla kucagina almayi da nasip etsin . Ve darisi tum isteyenlerin basina olsun .

Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun

cok sevindim tu
cok sevindim tuba allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

***http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-cuz-paylasarak-hatim-yapalim.824125/page-2
hanımlar bayrama kadar hatim okunacakmış ben okumayı bilseydim katılacaktım ama malesef okuyamıyorum,okumayı isteyenlere duyurayım.

***@mirac75 arkadaşımızın doğumu Allah'ın izniyle 25 mayısta sezaryen olacakmış . 6 gün var dualarımızı eksik etmeyelim mirac75 mirac75 arkadaşımız ve bebişi için :anneadayı: :nazar:
ALLAH razı olsun cnm...
Rabbim tum isteyenlere nasip eylesin...
1000 tane alsam az olmaz demi?
Malum hazirliklar var...

Bir daha artik 2 ay sonra katilirim insaallah aranıza....

Rabbim hepinizin dualarini kabul etsin
Selamete cikarsin...

Hakkinizi helal edin insaallah...
Benden yana gectiyse helal olsun... :)

okuyunca çok duygulandırsın ,rabbim tamamına erdirsin inşallah ,isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla tez zamanda

ALLAH razı olsun cnm...
Malum hazirliklar var...

Selamete cikarsin...

allah sendende razı olsun yar ve yardımcınız olsun kuzun ve sana

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

(NİYET EDİYORUZ HEPİMİZİN DİLEKLERİNİN HAYIRLARLA, KOLAYLIKLARLA KABUL OLMASI İÇİN DUAMIZI ETMEYE)

Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke innî küntü minez-zâlimîn. (Enbiya Suresi, ayet 87)
Anlamı: Ya Rabbi! Senden başka mabud(ilah) yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum..

1) melisamelisss=====500
2) damla_22========1000
3)
ppatym
4) mirac75==========1000
5) farmasi
6) mutlu-umutlu========150
7) senay079
8) PaytiPo
9) kitapseverim============750
10)
asdes
11) mlkem
12) skelebeks
13) Papatya==================800
14)
whitepearll
15) ysbam
16) @evinamin
17) @whiterose00====1000
18) @filiz2012===2000

19) Lilruba Lilruba

20) @ polyanna23=======500
21) @ asuminikal
22) @ cansu_tr==============1130
23) tuuba84 tuuba84 ===1000
24) Nara87 Nara87

25) kahveyokmu kahveyokmu
26) @La Chance====1000
27) E evremmstf ===500

TOPLAM==12250

*** DUAMIZ AYETTİR. MAZERETLİ HANIMLARA DUYURULUR.

***HANIMLAR LİSTEDE OKUDUĞUMUZU KONTROL ETMEYİ UNUTMAYALIM.

ALLAH razı olsun cnm...
Malum hazirliklar var...

Selamete cikarsin...

mirac hanımcım siz bize bol bol dualar ettiniz,emeğiniz çok. Allah sizden de razı olsun. inşallah sağ salim bebişinizi kucağınıza alın . hakkım da kendi adıma helal olsun. Allah'a emanet olun bebişinizle :KK36:

ARKADAŞLAR 25 mayısta mirac75 mirac75 ARKADAŞIMIZIN :anneadayı: SAĞLIKLA, HAYIRLARLA YAVRUSUNA KAVUŞMASI,HAYIRLISIYLA DOĞUMU İÇİN DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM. KOLAY DOĞUM DUASINI PAYLAŞIYORUM , BİLGİNİZE.

KOLAY DOĞUM İÇİN OKUNACAK DUA

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Back
X