- 27 Mart 2012
- 396
- 170
- 123
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.601
+ 3500
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım peki listenize girebilirmiyim bende[/QUOTE][QUOTE="cansu_tr, post: 41251282, membegirfettahın normal günlük çekilme sayısı 489 dur esmaül hüsnaların ebced değerleri vardır bunları ya Fettah için 489*489 : 239 121 tane okuyor
Allah kabul etsin canım peki listenize girebilirmiyim bende[/QUOTE][QUOTE="cansu_tr, post: 41251282, membegirfettahın normal günlük çekilme sayısı 489 dur esmaül hüsnaların ebced değerleri vardır bunları ya Fettah için 489*489 : 239 121 tane okuyor
tabi hoşgeldiniz aramıza, kişi başı okuyacağımız rakam 11950, ama listeyi takipte kalıyoruz sayıyı takip etmek adına.Allah kabul etsin canım peki listenize girebilirmiyim bende
Bebek için dileğim ne kadar sürede bitirmek gerekiyor[/QUOTE]tabi hoşgeldiniz aramıza, kişi başı okuyacağımız rakam 11950, ama listeyi takipte kalıyoruz sayıyı takip etmek adına.
dileğinizi belirtirseniz eklerim listeye inşallah.
hanımlar bir dePaytiPo hanım hamile sanırım okuyamayacak(bilgim yok) ama listeden çıkarmıyoruz. onun sayısını da paylaşabiliriz ilerleyen günlerde gönüllülerle umarım.bilginize olsun.
evet diğer dua edemeyen hanımlar duyurursa gönüllüler yardımcı olur,benimde şu an dualarım var bir anda bitiremedim duamız haftaya da devam edecek gibi görünüyor.Ben yardim alabilir miyim gönüllü arkadaşlardan
canım sen kendin içinde ayrıca okuyorsun sanırımMeliscim 2800 tane daha eklersin tatlım okuyamıyorum fazla durumları biliyorsun hakkınızı helal edin ...
Allah razı olsun canım 1500 tanede yeter çok saolasın canımcım benim bu ara bizim evde temizlik falanda var işte yoğun vakit bulamıyorum ..canım sen kendin içinde ayrıca okuyorsun sanırım
sana niyetle 1500 tane okudum çok eksiğin kaldıysa haftasonu da okuyup yardım edebilirim