- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #3.681
ay bende size şimdi mesaj attım :) ne kadar okuyabilirseniz okuduğunuzu belirtirsiniz çok sağolun tsefem hanımcım :)Canım eğer okumayacaklarsa ben alabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bende size şimdi mesaj attım :) ne kadar okuyabilirseniz okuduğunuzu belirtirsiniz çok sağolun tsefem hanımcım :)Canım eğer okumayacaklarsa ben alabilirim
Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda aranıza katılmıştım fakat babamı kaybettim ve aranızdan ayrıldım hatırlarsanız yeriniz varsa yine katılmak isterim sizlerin arasına. Bu arada baş sağlığı dilekleriniz için ve dualarınız için teşekkür ederim. Allah hepimizin vefat etmişlerinin günahlarını bağışlasın. Mekanları cennet olsun inş. Hayattaki sevdiklerimize de sağlık sıhat hayırlı ömür versin inş.
Melisciğim benim toplam 15000 olmuştu yanlışlıkla 11000 yazmışsın canım düzeltirmisinHANIMLAR SON 34071 ESMAMIZ KALDI HEP BERABER BİTİRELİM...
selamlar, amin,tekrardan hoşgeldiniz aramıza . şimdi el fettah esmasındayız . ekleyeyim listeye hemen sizi de.
hoşgeldiniz aramıza :) diğer topikte de beraber dua ediyoruz bu arada. bu topikte tek tek dua etmiyoruz listemizdeki dilekleri okuyarak toplu duamızı ediyoruz,şimdi ya fettah esmasındayız. dileğinizi belirtirseniz sizi de eklerimcanlar yeriniz var mı?
pardon filiz hanımcım gözümden kaçmış düzeltiyorum hemen.Melisciğim benim toplam 15000 olmuştu yanlışlıkla 11000 yazmışsın canım düzeltirmisin
hımmm yani önc herkesin duasını isteğini okuyoruz ve ne kadar esma çekebilirsek çekiyoruz öylemi? o zaman benim duam ; Allahım rahmimdeki mucizeyi hayırla sağlıkla bizlere bağışla, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip edip, hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hoşgeldiniz aramıza :) diğer topikte de beraber dua ediyoruz bu arada. bu topikte tek tek dua etmiyoruz listemizdeki dilekleri okuyarak toplu duamızı ediyoruz,şimdi ya fettah esmasındayız. dileğinizi belirtirseniz sizi de eklerim