hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar, bana sıra gelmiş bile, ben benden öncekilere mazeretim olduğu için okuyamadım arkadaşlarım haklarını helal etsinler,
Rabbim şimdiden okuyan okuyamayan herkesten razı olsun, ne muratlarınız varsa Yüce Rabbim tez günde kavuştursun,
bu arada sınav için dua istemiştim Rabbimin izniyle sizin dualarınız vesilesiyle kazandım çok şükür, bunun için ayrıca teşekkür ederim,
Duam, abimin okulunu bitirmesi ve atanması, bizim evimize sorunsuz bir şekilde geçmemiz, hayırlı güzel huzurlu mutlu bir şekilde oturmamız, eşimle sağlıkla mutlulukla yaşarken, tez günde hayırlı imanlı eli ayağı düzgün uzun ömürlü analı babalı büyüyecek bebeklere sahibi olup, bir ömürü ailelerimizle sevdiklerimize Rabbimizin rızasını gözeterek yaşamak, son nefeste de imanla ölmek ayrıca bana dua eden her kimse Rabbim iki cihan saadetine nail kılsın, dünyası cennet olsun, ahireti cennetin en yüce makamı olsun...Aminnnn.
Melisa hanım ben duamı değiştirdimde, rica etsem zahmet olmazsa böyle eklermisin çok teşekkür ederim Allah razı olsun emeğine sağlık şimdiden