• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra

Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)

105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra

Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)

Cok tesekkur ederim harika bir bilgi bu.Allah razi olsun :)
:KK200:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

whiterose00 whiterose00 ARKADAŞIMIN 2 HAFTA SONRAKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ SORUNSUZ ,KOLAYLIKLARLA GEÇSİN YÜCE RABBİM. EŞİNDEN KALİTELİ SPERMLER ELDE EDİLSİN VE KALİTELİ EMBRİYOLAR OLUŞUP BEBİŞİ ARKADAŞIMIZA TUTUNSUN . HAYIRLA ARKADAŞIM HAMİLE KALSIN EL MÜCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===300
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** mlkem===40
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===200

** Lilruba Lilruba ===

**@ cansu_tr======260
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** tubatesbih tubatesbih ====201
** O oolalaa ====150
** 687403_igt 687403_igt ==150
** melisamelisss melisamelisss ===
** roseiera roseiera =======350

TOPLAM==2001 KALAN===0

RABBİM whiterose00 whiterose00 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

250 alıyorum, Allah gonlune gore en kisa surede duasini kabul edip mutlu huzurlu bir yasam nasip etsin hadi inşallah:KK200:

arkadaşım ne güzel bir paylaşım olmuş Allah razı olsun...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Lilruba Lilruba ARKADAŞIMA HAYIRLI BİR EŞ VE İŞ ,HAYIRLI,HUZUR DOLU ,SAĞLIKLI,MUTLU BİR ÖMÜR NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** whiterose00 whiterose00 ===200

** Lilruba Lilruba =======100

**@ cansu_tr======400
** @Nara87===
** @evremmstf===
** tsefem28 tsefem28 ====200
** tubatesbih tubatesbih ====201
** O oolalaa
** 687403_igt 687403_igt ==
** roseiera roseiera =============250
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM===1551 KALAN===450

RABBİM Lilruba Lilruba ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

teşekkür ederiz tuba hanımcım :)

Back
X