- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi melisamelisss
- #4.141
201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OKUDUNUZMU 200 ADETİ BEN 50 DAHA OKUMUŞTUM
DÜŞELİM İSTERSENİZ
105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra
Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
whiterose00 ARKADAŞIMIN 2 HAFTA SONRAKİ TÜP BEBEK TEDAVİSİ SORUNSUZ ,KOLAYLIKLARLA GEÇSİN YÜCE RABBİM. EŞİNDEN KALİTELİ SPERMLER ELDE EDİLSİN VE KALİTELİ EMBRİYOLAR OLUŞUP BEBİŞİ ARKADAŞIMIZA TUTUNSUN . HAYIRLA ARKADAŞIM HAMİLE KALSIN EL MÜCİB ADINLA KABUL ET YÜCE RABBİM. AMİN.
Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
** damla_22===300
** ppatym===100
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====
** kitapseverim===
** mlkem===40
** Papatya====
**whiterose00 ===200
**Lilruba ===
**@ cansu_tr======260
** @Nara87===
** @evremmstf===
**tsefem28 ====200
**tubatesbih ====201
** O oolalaa ====150
**687403_igt ==150
**melisamelisss ===
**roseiera =======350
TOPLAM==2001 KALAN===0
RABBİMwhiterose00 ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.
HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...
Allah razı olsun hepimizin huzur dolu ömrü olsun inş100 adet alıyorum bitmeden :) Rabbim arkadaşımıza hayırlı eş, iş bol rızık hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin
arkadaşım ne güzel bir paylaşım olmuş Allah razı olsun...105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra
Her kim ramazanin 15.gunu ikindi namazindan sonra iftardan once ISRA suresinin sadece 105.ayetini sonuna kadar 15 kere okuyuo suya uflerse ve o su ile orucunu acarsa Rabbim dunyalik dert elem kederini alir hangi niyet icin icilierse makbuldur okuma bilenin kendisinin okumasi daha iyidir... kizlar alın sürahileri okuyun bunu :)
teşekkür ederiz tuba hanımcım :)105. Ve bil hakkı enzelnahü ve ibl hakkı nezel ve ma erselnake illa mübeşşirav ve nezıra