• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

C cansu_tr ARKADAŞIM SÖZLÜSÜYLE HAYIRLARLA EVLENSİN, ARKADAŞIMA HAYIRLI ,MUTLU BİR İZDİVAÇ,BİR YUVA NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN. AYRICA SÖZLÜSÜNÜN İNADI ,HUYSUZLUKLARI HAYIRLARLA DEĞİŞSİN, SIKINTILAR YAŞANMASIN. SÖZLÜSÜNE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK ,İŞ KAPILARI VERSİN VE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN YÜCE RABBİM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER ,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR, İSTEYENLERE DE HAYIRLI EVLAT VERSİN AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** @whiterose00===200

** @Lilruba=======100

**@ cansu_tr======100
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** tsefem28 tsefem28 ====
** tubatesbih tubatesbih ====201
** @oolalaa====400
** @687403_igt==150
** roseiera roseiera =============
** melisamelisss melisamelisss ===

TOPLAM===1451 KALAN===550

RABBİM C cansu_tr ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

canlar yarın kpss ye gireceğim bu mübarek cuma günü benim için dua eder misiniz. ..
hayirlisiyla Rabbim sorulara doğru cevap vermeyi nasip etsin...Amin...
yarına kadar hangi esmayi cekmem uygun olur biliyor musunuz. ..
Rabbim sınavınızda yar ve yardımcınız olsun. esmaları malesef pek bilmiyorum ama Hasbinallahu ve nimel vekil de okuyabilirsiniz dilerseniz:)

Arkadaşlar bi önerim var. Hani şu kadar falan diye Say'ı yazıyoruz ya kalanı da yazsak.
100 aldım kalan 1400 gibi mesela.
Melis arkadaşımıza kolaylık olur hem de hemen diğer arkadaşa geçeriz. Ne dersiniz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

C cansu_tr ARKADAŞIM SÖZLÜSÜYLE HAYIRLARLA EVLENSİN, ARKADAŞIMA HAYIRLI ,MUTLU BİR İZDİVAÇ,BİR YUVA NASİP ET YÜCE ALLAH'IM. HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN. AYRICA SÖZLÜSÜNÜN İNADI ,HUYSUZLUKLARI HAYIRLARLA DEĞİŞSİN, SIKINTILAR YAŞANMASIN. SÖZLÜSÜNE HAYIRLI KAPILARDAN TEZ ZAMANDA RIZIK ,İŞ KAPILARI VERSİN VE HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA NAMAZA BAŞLASIN YÜCE RABBİM. ALLAH BEKARLARA HAYIRLI EŞLER ,HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR, İSTEYENLERE DE HAYIRLI EVLAT VERSİN AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===100
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** @whiterose00===200

** @Lilruba=======100

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @oolalaa====400
** @687403_igt==150

TOPLAM===1551 KALAN===450

HANIMLAR 100 VE ÜZERİ DUALAR BEKLİYORUM LİSTE RAMAZANA YETİŞSİN BU AYI LÜTFEN BOL DUALARLA DEĞERLENDİRELİM,BU AY BEREKETLİ BİR AY UNUTMAYALIM, RİCA EDİYORUM. LİSTEMİZE ÖZEN GÖSTERİP İSTEKLİ VE FAZLA DUA EDELİM ...

Arkadaşlar bi önerim var. Hani şu kadar falan diye Say'ı yazıyoruz ya kalanı da yazsak.
100 aldım kalan 1400 gibi mesela.
Melis arkadaşımıza kolaylık olur hem de hemen diğer arkadaşa geçeriz. Ne dersiniz.

teşekkür ederim papatya hanımcım, ben de bir kere geçmişte dedim ama pek yapılmamıştı . ben böyle de yürütüyorum ama öyle olsa gerçekten daha kolay takibi hızlı ve yeni liste açılması daha kolay olur yapabilirsek listenin ilerlemesi açısından da iyi olur.

mesela şimdi cansu için son 450 adet ayetimiz kaldı

Ben 50 alıyorum. Reglim bityi.
Kalan=400
Arkadaşlar bu şekilde kalanı yazarsak karışıklık olmadan diğer arkadaşa geçeriz. Naçizane fikrim.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** @whiterose00===200

** @Lilruba=======100

**@ cansu_tr======100
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @oolalaa====400
** @687403_igt==150

TOPLAM===1451 KALAN===550

Hayirli gunler arkadaslar Ozel doneme girdim ancak okumak da istiyorum cok da arastirdim aslinda bazi kaynaklar dua amacli ayet okunabilir derken bazıları tam tersini söylüyor, ne yapsak?

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===100
** ppatym===200
** farmasi===50
** mutlu-umutlu=====100
** kitapseverim===200
** asdes
** mlkem===50
** Papatya====
** @whiterose00===200

** @Lilruba=======100

**@ cansu_tr======
** Nara87 Nara87 ===
** E evremmstf ===
** @oolalaa====400
** @687403_igt==150

TOPLAM===1801 KALAN===200

Hayirli gunler arkadaslar Ozel doneme girdim ancak okumak da istiyorum cok da arastirdim aslinda bazi kaynaklar dua amacli ayet okunabilir derken bazıları tam tersini söylüyor, ne yapsak?

size de roseira hanımcım hayırlı akşamlar, yeni girebildim, bu konuda bende kararsız kaldım . bu sorunu cevabını bilemiyorum malesef günaha da girmek istemiyorum o yüzden ne olur olmaz diye hep mazeretsiz haldeyken okuyoruz. ama regl iken de ezbere ayetel kürsi okuyorum sadece ezberden ben onu diyeyim bir sıkıntısını da yaşamadım ama diğer ayetleri okuyorum. bence mazeretsiz hal iken okuyalım en iyisi garantiye alalım biz artık. listemiz ondan yavaş ilerliyor ama olsun inşallah ramazan ayında hepimize sıra gelir.

HANIMLAR SON 200 ADET KALDI,SONRA NARA HANIMA GEÇECEĞİZ BİLGİNİZ OLSUN ,HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR .

Canım bu listeden sonra duamız ne olacak aynısına devam mi edicez yoksa farklı mi benim bi önerim var ama daha önce denediniz mi bilmiyorum ya halik cekelimmi 731 kez. Herkez çeksin yani bir kişiye herkes 731 kez okusa çok mu agir olur rahimlerin şifası için okunan esma ya o yüzden diyorum

Canım bu listeden sonra duamız ne olacak aynısına devam mi edicez yoksa farklı mi benim bi önerim var ama daha önce denediniz mi bilmiyorum ya halik cekelimmi 731 kez. Herkez çeksin yani bir kişiye herkes 731 kez okusa çok mu agir olur rahimlerin şifası için okunan esma ya o yüzden diyorum
Bence ağır olmaz.
5-6 dk da biter.

Back
X