• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Liste sonuna kadar okuyacagim eklersiniz yeni listede gorusuruz insallahhhh pazara kadar okumuştum yazmıştım hergun devam edeceğim liste sonuna kadar girmeye imkânın olamayan onun içinde toplu aldım herkesin niyeti ne ise allah kabul etsin inşallah

Hanimlar en guzel selamlarimla sizi selamliyorum. Ben uzun sure giremedim malesef beni affedin yogun ve stresli calisiyorum. Devam etmeniz beni cok mutlu etti duygulandim Allah kalbinize gore en guzelini mutluluklarla versin. Umarim iyisinizdir. Hangi duadasiniz listeyi gordum ama duayi goremedim telden bu listeye gonullu okuyup siradakine katilmayi cok istiyorum. Ekim kasim benim icin cok onemli aylar mulakatlara girip cikiyorum surekli. Lutfen dualarinizi benden esirgemeyin. Telefondan giriyorum. Hepinizi optum duayi ogreneyim bende okumaya hemen baslayacagim.ins. telefondan girebiliyorum malesef . Mutlu uykular yarin gorusmek uzere ins.
canım konu başlığındaki duayı okuyoruz
hasbinallahu ve nimel vekil hergün bir kişiye 500er kez

ben doktorumuza sordum cok uzun sure birakmayin yurutecte kisa sureli zarari olmaz dedi bende istemiyorum aslinda ama son iki haftadir cok siddetli bel agrilarim olustu oglani yurutmekten dusunur oldumyurutec almayi
selamlar
sayfamıza uğramanız lazım özel mesaj da attım ama dönüş olmadı

canım bırak boşver bir daha ki listeye de sorumsuz kişileri almazsın olur biter. okuyamıyorum kusura bakmayın demek zorlarına geliyor herhalde.
ben hala mesajlarımı görmediyse diye son hatırlatmamı yapayım dedim
sadece benim değil hepinizin hakkı benim üzerimde gibi hissediyorum, hatırlatmak benden
sonuçta herkes onun için okudu gelip de helal edin dese yeterli

Back
X