- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi melisamelisss
- #4.901
Nara icin okudum insallah Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım konu başlığındaki duayı okuyoruzHanimlar en guzel selamlarimla sizi selamliyorum. Ben uzun sure giremedim malesef beni affedin yogun ve stresli calisiyorum. Devam etmeniz beni cok mutlu etti duygulandim Allah kalbinize gore en guzelini mutluluklarla versin. Umarim iyisinizdir. Hangi duadasiniz listeyi gordum ama duayi goremedim telden bu listeye gonullu okuyup siradakine katilmayi cok istiyorum. Ekim kasim benim icin cok onemli aylar mulakatlara girip cikiyorum surekli. Lutfen dualarinizi benden esirgemeyin. Telefondan giriyorum. Hepinizi optum duayi ogreneyim bende okumaya hemen baslayacagim.ins. telefondan girebiliyorum malesef . Mutlu uykular yarin gorusmek uzere ins.
canım oolalaa için okudunmu
son mesajın böyle5-6-7 arkadaslarima 250 şer okuyorum
Evet okudum canım. Ama yazmayı unutmuşum. Kusura bakmacanım oolalaa için okudunmu
canım senin listendekendim için okumak istemedim Allah razı olsun hepinizden. cansu için de 500 okudum.
selamlarben doktorumuza sordum cok uzun sure birakmayin yurutecte kisa sureli zarari olmaz dedi bende istemiyorum aslinda ama son iki haftadir cok siddetli bel agrilarim olustu oglani yurutmekten dusunur oldumyurutec almayi
canım bırak boşver bir daha ki listeye de sorumsuz kişileri almazsın olur biter. okuyamıyorum kusura bakmayın demek zorlarına geliyor herhalde.selamlar
sayfamıza uğramanız lazım özel mesaj da attım ama dönüş olmadı
ben hala mesajlarımı görmediyse diye son hatırlatmamı yapayım dedimcanım bırak boşver bir daha ki listeye de sorumsuz kişileri almazsın olur biter. okuyamıyorum kusura bakmayın demek zorlarına geliyor herhalde.