• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

KIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYOR kitapseverim kitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
Evet Ayetel Kürsü bambaşka gerçekten

KIZLAR GÜNAYDIN BENİM Bİ FİKRİM VAR DUA İLE İLGİLİ YİNE BÖYLE LİSTE HALİNDE OKUMAYA DEVAM EDELİM DİYECEĞİM O Kİ AYETEL KÜRSİ ÇOK BÜYÜK Bİ DUA HERKESE TEK TEK 313 TANE OKUNSA GÜNDE 17 TANE DUAYA DENK GELİYOR kitapseverim kitapseverim CANIM ARKADAŞIM AKLIMDAN GEÇENİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HAKKINI HELAL ET OLUR MU ?
bana uyar hem sayi olarakta cok degil zorlanmayiz. ama bayram sonrasi yapalim yeni listeyi. bu listeyi bitiremedim daha ben son iki arkadasim kaldi.

canım benim ne güzel düşünmüşsün
bayramdan sonra başlayalım mutlaka
listeyi takip edebilirmisin peki?

son arkadaşımız selvatico_rosa selvatico_rosa için
Nara87 Nara87 M1601B M1601B ve Gooseberry Gooseberry den dua bekliyoruz
yanlışım eksiğim varsa düzeltelim
bugün bu dualar da tamamlansın yarın hepimiz için toplu duamızı edip kapatalım inşallah listemizi

allah dualarınızı kabul etsin, herzaman birbirine dua eden kullarından eylesin bizi
içten dualarınız için rabbim sizden razı olsun cennetinde birbirimize komşu olalım inşallah

bugün bu dualar da tamamlansın yarın hepimiz için toplu duamızı edip kapatalım inşallah listemizi

allah dualarınızı kabul etsin, herzaman birbirine dua eden kullarından eylesin bizi
içten dualarınız için rabbim sizden razı olsun cennetinde birbirimize komşu olalım inşallah
Amin inşallah canım. Allah senden razı olsun . Böyle bir duaya vesile olduğun için

Banada uyar canım

tamam canım nete giremediğin yada yoğun olduğun zamanlar olursa toparlarız inşallah hep birlikte
listeden ayrılmak isteyen varsa bildirsin
geçmiş sayfalarda bir arkadaş vardı yeni listede haber veririz demiştik onu da ekleriz inşallah
TAMAM SEN LİSTEYİ HAZIRLARSIN GENELDE BAYRAMDA GİRİLMEZ O YÜZDEN 28 EYLÜLDE BAŞLARIZ İLK SIRADA KİMSE

BENDE BAYRAMDAN SONRASI İÇİN SÖYLEDİM ZATEN BENDE DİĞER SAYFALARDAKİ DUALARA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM
güzel düşünmüşün canım çok iyi olur hergün bir kişiye okuyabiliriz inşallah,ben hastalanmadan okuyabildiğim kadar okurum inşallah,bende diğer sayfalardayım çocuklar gülüyor elimden sayaç düşmüyor uçacaksın diyorla

son arkadasimiz selvatico icin okudum rabbim dualarini hayirlarla kabul etsin insallah
Canim kitapseverim Allah senden ve burda dua ettigimiz butun kardeslerimizden razi olsun insallah rabbim dualarinizi hayirlarla kabul buyursun butun dertlerinize derman versin insallah
yeni dua listesinde bulusalim insallah :)

1000 tane okudum son siradaki arkadaşımız için . Allahim kabul etsin

son listemizde Nara87 Nara87 kaldı büyük ihtimalle okumuştur diye düşünüyorum
o da bildirim yapınca tamamlanmış olacak listelerimiz
her birimize 8.000-9.000 arası dua okundu kimi az oldu kimi çok hakkınızı helal edin

Sübhâne Rabbiyel-‘aliyyil-â’lel-vehhâb.
“Yüce, ulu ve lütufkâr olan Rabbimi tesbih ederim”

Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. İyi sonuç müttakilerindir. Düşmanlık ancak zalimler içindir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, onun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.

Ey Rabbimiz! Bizden ibadetlerimizi kabul buyur! Şüphesiz ki sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.

Ey Mevlamız! Bizim tövbelerimizi kabul eyle!. Şüphesiz ki sen tövbeleri çok çok kabul eden ve merhametli olansın. Bize hidâyet ver! Hak yola ve sırat-ı müstakime ulaşmayı bizi muvaffak eyle!. Yüce Kur’ân’ın hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Peygamber hürmetine.

Ey Kerim olan Allah! Bizi bağışla. Ey Rahim olan Allah! Bizi bağışla. Ey ikram edenlerin en keremlisi olan Allah! Lütfunla ve ihsanınla bizim günahlarımızı bağışla.

Allah’ım! Kur’ân’ı bize dünyada yoldaş eyle. O’nu bize kabirde dost eyle. Kıyamet günü onu bize şefaatçi kıl, sırat köprüsü üzerinde onu bize nur eyle. Cennette onu bize yoldaş eyle. Cehennem ateşine karşı onu bize perde ve engel kıl. İhsanın, cömertliğin ve keremin ile tüm hayırlı yollar için onu bize önder kıl.
Kur’ân hidâyeti ile bizi hidâyete eriştir. Kur’ân’ın hürmetine bizi ateşten koru. Kur’ân hürmetine bizim derecemizi yükselt. Okunan dualar hürmetine günahlarımızı bağışla. Ey Lütuf ve ihsan sahibi!.

Allah’ım! Kalplerimizi temizle. Kusurlarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Borçlarımızı ödemeye yardım et. Yüzümüzü aydınlat. Derecemizi yükselt. Babalarımıza merhamet et. Annelerimizi bağışla. Din ve dünya işlerimizi islâh et. Düşmanlarımızın bize saldırısını bertaraf eyle. Ailemizi, mallarımızı, memleketimizi her türlü afetlerden, hastalıklardan ve belalardan koru. Ayaklarımızı sabit eyle, kâfir toplumlara karşı bize yardım et.

Evlat isteyene hayırlı evlat, iş işteyene hayırlı iş, eş isteyene hayırlı eş ver Allahım. borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. İki cihanda saadet ver. bedenimize ve ruhumuza sağlık ver, her türlü beladan sen bizleri muhafaza eyle ya Rabbim. Bu forumda birbirine dua eden bu kullarının ne dileği ne muradı varsa hayırlısıyla gerçekleşmesini nasip et, sağlık huzur mutluluk nasip eyle. sevdiklerimizden ayırma sevmediklerimizden uzak eyle ya Rabbim.

Ey ihtiyaçları gideren Allah! Ey dualara icabet eden Allah! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Dualarımızı kabul et. Tüm peygamberlere salât ve selam olsun.Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamdolsun. El Fatiha

Back
X