• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

arkadaşımızın duası bu şekilde
allah kabul etsin

1 bal10cukk ---------
2 GirLookingForLove -- okundu - 21
3 cansu_tr -----------
4 mustafabusra ------
5 687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 Debusi ---------------
8 kitapseverim -------- okundu --- 21
9 Sealand --------------
10 simyaci28 -----------
11 whitepearll ----------
12 Papatya -------------
13 damla_22 -----------
14 Duambelli ----------- okundu ---- 21
15 Nara87 --------------
toplam okunan 63
HEPİNİZİN AĞZINA VE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN CANLARIM. kitapseverim kitapseverim CANIM ÇOK SAOL ELLERİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN

kizlar benm duam ; Rabbimden hayirli saglikli eli ayagi duzgun vatana millete hayirli evlatlar istiyorum. eşim ve ailemle dünya ahiret mutlulugu. birde benim yildizim çok düşük nazara çok geliyorum ayetel kursiyi bir de o yuzden cok seviyorum kalkan olsun hepimize ins. simdiden Allah razi olsun hepinizden canlar:KK68:

kizlar benm duam ; Rabbimden hayirli saglikli eli ayagi duzgun vatana millete hayirli evlatlar istiyorum. eşim ve ailemle dünya ahiret mutlulugu. birde benim yildizim çok düşük nazara çok geliyorum ayetel kursiyi bir de o yuzden cok seviyorum kalkan olsun hepimize ins. simdiden Allah razi olsun hepinizden canlar:KK68:

Allahım hayırlısı ile kabul etsin duanı inşallah canım

kitapseverim canım ben her arkadaşa yasini şerif okuyorum bunuda isimlerin karşısına yazssan okuyanları okumayanları,okumayı unutmaz kimse

687403_igt 687403_igt İÇİN 21 TANE ARKADAŞIMA OKUTTUM RABBİM HAYIRLI BİR HAMİLELİK NASİP EDER İNŞALLAH

21 okudum. Allah kabul etsin.

kizlar 10 kisiye okudum

21 adet okudum canim

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

Canım ben tüp bebek yaptırdım. Allahın izni ile pozitifi gördüm. Cuma keseyi görmek için ultrasona gireceğim. İyi denk geldi. Benim duam: Bebeğimin kesesini ve arkasından kalp atışını görüp, hayırlı bir hamilelik geçirmek. Arkasından da eli ayağı düzgün, akıl,ruh ve beden sağlığı yerinde bir evlat dünyaya getirmek
1 bal10cukk ---------
3 cansu_tr ----------- okundu -21
4 mustafabusra ------
5 687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 Debusi ---------------
9 Sealand --------------
10 simyaci28 ----------- okundu 21
12 Papatya -------------
13 damla_22 -----------okundu -- 21
15 Nara87 --------------okundu --21
toplam okunan 147 . eksik olan gözden kaçırdığım varsa bilgilendirin hanımlar...

Canım ben tüp bebek yaptırdım. Allahın izni ile pozitifi gördüm. Cuma keseyi görmek için ultrasona gireceğim. İyi denk geldi. Benim duam: Bebeğimin kesesini ve arkasından kalp atışını görüp, hayırlı bir hamilelik geçirmek. Arkasından da eli ayağı düzgün, akıl,ruh ve beden sağlığı yerinde bir evlat dünyaya getirmek
1 bal10cukk ---------
4 mustafabusra ------
5 687403_igt ----------
6 tubatesbih -----------
7 Debusi ---------------
9 Sealand --------------
12 Papatya -------------
13 damla_22 -----------okundu -- 21
15 Nara87 --------------okundu --21
toplam okunan 147 . eksik olan gözden kaçırdığım varsa bilgilendirin hanımlar...
Canim insallah meleginin pit pit atislarini duyarsin ...Rabbim bebisini kucagina aldigin gunleri de nasip etsin canim

1 bal10cukk --------- okundu -- 21
4 mustafabusra ------ okundu - 21
5 687403_igt ---------- okundu - 19
6 tubatesbih ----------- okundu - 21
7 Debusi ---------------
9 Sealand -------------- okundu-- 21
12 Papatya ------------- okundu --21