• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra
“Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine Hanımın muradını ihsan buyur” diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
Rabbim kabul eder inşallah . Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar hakkınızı da helal edin...

Duanın arkasından söylenecek olan duayı 3,4,5 ve 6. arkadaş için paylaşmayı unutmuşum herkes için okuyalım canlarım

1 @
bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu - 21
3 @
cansu_tr -----------
4 M1601B M1601B ------
5 @
687403_igt ----------
6 tubatesbih tubatesbih -----------
7 D Debusi ---------------
8 kitapseverim kitapseverim --------
9 Sealand Sealand --------------
10 COLIN COLIN ----------- okundu 21
11 @whitepearll ----------
12 M maviduvar1 -------------
13 damla_22 damla_22 -----------
14 D Duambelli -----------
15 Nara87 Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )

tubatesbih tubatesbih arkadaşımızın duasına geldik duası ''Rabbimden hayirli saglikli eli ayagi duzgun vatana millete hayirli evlatlar istiyorum. eşim ve ailemle dünya ahiret mutlulugu. birde benim yildizim çok düşük nazara çok geliyorum ayetel kursiyi bir de o yuzden cok seviyorum kalkan olsun hepimize ins. simdiden''

Arkadaşlar ilk gönderdiğim liste yanlış oldu güncellenen bu listedir...

cansu canım ben listede herkese okumuştum 21 er herkese dua ediyorum sırası geldikçe kim okuyamıyorsa yardımcı olabilirim kitapseverim canım allah razı olsun okuyamayan varsa ona yazalım senin okuduğunu

Arkadaşlar merhaba,
Tekrar başlatırsanız ben de katılmak istiyorum.
Sevgiler.
Ceren

1 @bal10cukk --------- okundu 21 adet
2 @GirLookingForLove -- okundu - 21 adet
3 @cansu_tr ----------- okundu 21 adet
4 M1601B M1601B ------ okundu 21 adet
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih tubatesbih -----------
7 D Debusi --------------- okundu 21 adet
8 kitapseverim kitapseverim -------- okundu 21 adet
9 Sealand Sealand -------------- okundu 21 adet
10 COLIN COLIN ----------- okundu 21 adet
11 @whitepearll ---------- okundu 21 adet
12 M maviduvar1 ------------- okundu 21 adet
13 damla_22 damla_22 ----------- okundu 21 adet
14 D Duambelli ----------- okundu 21 adet
15 Nara87 Nara87 -------------- okundu 21 (10. arkadaşa kadar okumuştu )

tubatesbih tubatesbih arkadaşımızın duasına geldik duası ''Rabbimden hayirli saglikli eli ayagi duzgun vatana millete hayirli evlatlar istiyorum. eşim ve ailemle dünya ahiret mutlulugu. birde benim yildizim çok düşük nazara çok geliyorum ayetel kursiyi bir de o yuzden cok seviyorum kalkan olsun hepimize ins. simdiden''

ARKADAŞLAR HAFTASONU HEP ÇEVRİMİÇİ OLUNMADIĞI İÇİN YENİ KİŞİYE PAZARTESİ GEÇELİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEM BENİM BU HAFTASONU EN YAKIN ARKADAŞIM EVLENİYOR YİNE GİRMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA GİREMEZSEM KUSURUMA BAKMAYIN OLUR MU ?

Ya da debusinin duasini paylasin bugun pazartesine kadar herkes okur insallah.

ARKADAŞLAR OKUMAK İSTEYENLER DEBUSİ HANIM İÇİN DUALARINI OKUYABİLİRLER PAZARTESİ SABAHI İKİ LİSTEYİ DE TAMAMLAYIP DUASINI YAPARIZ İNŞALLAH ZATEN HAFTASONU GENELDE SESSİZ OLUYOR BURASI HAYIRLI HAFTASONLARI DİLERİM HEPİNİZE

Back
X