- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.316
- 178
- Konu Sahibi melisamelisss
- #5.641
allah şifa versin canım mürvetini görmesini nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi
rabbim Şafii ismiyle şifa versin inskızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi
canım benim rabbim şafi ismiyle şifa versin sizlerin mürüvetlerini görsün inşallahkızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi
canım Allah razı olsun.... annemin evini taşıdık onun için giremedim hakkını helal et...
Canım cok geçmiş olsun, allahim sifa versin inşallah dedene.kızlar dedemi hastaneye kaldırmışlar nolur dua edin 15 kasım nişan tarihim senin nişanını da bi görsem diyordu şuan çok kötüyüm buraya yazmaktan başka aklıma bir şey gelmedi
bir tanemi fatiha okudun canımcansunun dedesine fatiha ihlas okudum rabbim mekanını cennet kılsın günahlarını affetsin kitapseverim canım 1 sıradaki arkadaşa ben okudum 670 rabbim dualarını kabul etsin