• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Cansucum ben 610 a tamamladım. Bu arada deden için 1 Yasin okuyabilmiştim o gün söylemeyi unutmuşum Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

Benim duam girdiğim mülakatlarda başarılı olup hayal ettiğim mesleğe kavuşmak, sıkıntılı günlerimi atlatıp maddi olarak rahatlamak ve en önemlisi artan bir manevi zenginliğe sahip olmak...

Allah razı olsun hepinizden.

Cansucum ben 610 a tamamladım. Bu arada deden için 1 Yasin okuyabilmiştim o gün söylemeyi unutmuşum Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

Benim duam girdiğim mülakatlarda başarılı olup hayal ettiğim mesleğe kavuşmak, sıkıntılı günlerimi atlatıp maddi olarak rahatlamak ve en önemlisi artan bir manevi zenginliğe sahip olmak...

Allah razı olsun hepinizden.
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK ...

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @
bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 390
3 @
cansu_tr -----------
4 M1601B M1601B ------
5 @687403_igt ----------
6 tubatesbih tubatesbih -----------
7 esimaa esimaa ---------------
8 kitapseverim kitapseverim --------
9 Sealand Sealand -------------- mazeretli
10 cerenery cerenery ------------
11 @whitepearll ----------
12 @Papatya -------------
13 damla_22 damla_22 -----------
14 eilenn eilenn -----------
15 @merve1603 ----------
16 D Duambelli -----------
17 Nara87 Nara87 ------------
18 D Debusi -------------
GirLookingForLove GirLookingForLove Hanıma geçmiş bulunuyoruz . Duanı paylaşırsan sonuna eklerim canım.
Dua sahibi 610 , diğer kişiler 670 okuyacaktı bilginiz olsun .
bal10cuk bal10cuk senin duanı bitirdik ama kendin için okumadın .
D Duambelli sende bi önceki duamıza katılmadın.
670 adet okuyorum suan canım C cansu_tr

C cansu_tr hiç mi hiç müsait olamadım giremedim. 2.arkadasa 670 aldım ve bide kumbara olustursak eksik olanı sen yine ordan alsan nasıl olur? Kabul edilirse ben 1000 okuyacagım kumbara için.

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

1 @
bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 610 adet
3 @
cansu_tr ----------- okundu 1500 adet
4 M1601B M1601B ------ okundu 670 adet
5 @687403_igt ---------- okundu 670 adet
6 tubatesbih tubatesbih ----------- okundu 670 adet
7 esimaa esimaa --------------- okundu 670 adet
8 kitapseverim kitapseverim -------- mazeretli
12 @Papatya ------------- okundu 670 adet
13 damla_22 damla_22 ----------- okundu 670 adet
14 eilenn eilenn ----------- 411 adet okumuş şuan mazeretli
15 @merve1603 ---------- okundu 670 adet
16 D Duambelli ----------- okundu 670 adet
şuan okunan sayı : 7881 adet
kalan sayı : 4119 haydi hanımlar zikirmatikleri tesbihleri alalım elimize dua edelim birbirimize ...
GirLookingForLove GirLookingForLove Hanıma geçmiş bulunuyoruz . Duanı paylaşırsan sonuna eklerim canım.
bal10cuk bal10cuk Hanım ikinci duada da hala yoksunuz.
Arkadaşlar ben kitapseverim kitapseverim mazeretli olduğunu biliyordum o yüzden onun yerine de okumuştum
gözden kaçırdığım olabilir eksik yada yanlış yazdıysam bilgilendirin canlarım

cansu ben okudum kitapseverimin yerine ve eilenin eksiğini okuyacağım canım okundu yazabilirsin
tatlım ben okudum zaten kitapseverimin yerine daha cumartesi okumuştum ama giremedim eve gidince cenaze dolasıyla gelen giden oldu. sen eksik kalanı tamamla istersen ...
anlamadığım şuan 670 tane daha fazlamız mı var okunmuş olan ...

demektir.

1 @
bal10cukk ---------
2 @GirLookingForLove -- okundu 610 adet
3 @
cansu_tr ----------- okundu 1500 adet
4 M1601B M1601B ------ okundu 670 adet
5 @687403_igt ---------- okundu 670 adet
6 tubatesbih tubatesbih ----------- okundu 670 adet
7 esimaa esimaa --------------- okundu 670 adet
8 kitapseverim kitapseverim -------- mazeretli
12 @Papatya ------------- okundu 670 adet
13 damla_22 damla_22 ----------- okundu 670 adet
14 eilenn eilenn ----------- 411 adet okumuş şuan mazeretli
15 @merve1603 ---------- okundu 670 adet
16 D Duambelli ----------- okundu 670 adet
şuan okunan sayı : 7881 adet
kalan sayı : 4119 haydi hanımlar zikirmatikleri tesbihleri alalım elimize dua edelim birbirimize ...
bal10cuk bal10cuk Hanım ikinci duada da hala yoksunuz.
Arkadaşlar ben kitapseverim kitapseverim mazeretli olduğunu biliyordum o yüzden onun yerine de okumuştum
gözden kaçırdığım olabilir eksik yada yanlış yazdıysam bilgilendirin canlarım

Çok özur dilerim . bana bildirim gelmiyor haberim bile yok listeye alındığından. Yola çıkıyorum bugün insallah akşama tüm yorumlara bakıp donecem gruba. Ama bana okunmus devam edecem vardır bundada bir hayır bnm duam ne diye okunmuş su an onu bile okuyamadim:KK1:

Çok özur dilerim . bana bildirim gelmiyor haberim bile yok listeye alındığından. Yola çıkıyorum bugün insallah akşama tüm yorumlara bakıp donecem gruba. Ama bana okunmus devam edecem vardır bundada bir hayır bnm duam ne diye okunmuş su an onu bile okuyamadim:KK1:
GÖNLÜNDEN YÜREĞİNDE GEÇEN HERŞEYİN HAYIRLISI İÇİN OKUNDU CANIM BENİM HAYIRLI BİR ÖMÜR İÇİN YANİ SEN BİZE DÖNMEYİNCE BİZDE BÖYLE OKUDUK

Back
X