- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.141
Cerenay adlı arkadas ıcın 600 alıyorum. Diper arkadadın duasına yetişemedim hakkını helal et-@melisamelisss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben iki gündür defalarca girmeye çalıştım bugün denememiştim açılmış sayfa dualarımı alıyorum
ekledim sizi hoşgeldiniz aramıza ,inşallah Allah yardımcınız olsun,hayırlı bebişler nasip etsinTabiki memnun olurum lütfen benim için de dua eder misiniz hamileyim 3 kez bebeğimi kaybettim şuan yine hamileyim ve hep bi endişe içindeyim çok ihtiyacım var
Çokkkkkkkkk teşekkür ederim :)ekledim sizi hoşgeldiniz aramıza ,inşallah Allah yardımcınız olsun,hayırlı bebişler nasip etsin
Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
1bal10cukk ---------600
2GirLookingForLove --
3 C cansu_tr ----------- 700
4 @mustafabusra ----
5687403_igt ------
6tubatesbih -----------
7esimaa ----------
8kitapseverim --
9Sealand ----------
10cerenery --------
11 @whitepearll ----
12 M maviduvar1 --------600
13damla_22 ------
14eilenn -----------
15 @merve1603 -----
16 D Duambelli ------600
17Nara87 ------------
18 D Debusi --------600
19melisamelisss -----
20 J jasminej -------- 600
21 O Ozzgeee ------600
22 Z zehragurbuz -----
23Sryytlg --- 600
24 @eoe----100
TOPLAM=5000 KALAN=7000
cerenery hanımın duası=== Allah'dan sağlık diliyorum her şeyden önce. Sağ salim hatta inşallah normal doğumla sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı diliyorum. Eşim, bebeğim ve ailemle huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.
HANIMLAR DUA SÜREMİZ 2 GÜN OLARAK BELİRLİYORUM LİSTEMİZ HIZLANSIN DİYE ,OKUYAMAYACAK DURUMDA OLAN HANIMLAR BİLDİRSİNLER EKSİĞİ HEP BERABER TAMAMLAYALIM