- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.941
cerenery için okudum...Rabbim güzel dileklerini tez zamanda gerçeğe dönüştürsün....Aminnn...
melisa için okuyacakmıyız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendisi dua okuyamadığı için mazereti dolayısıyla banada okunmasın dedicerenery için okudum...Rabbim güzel dileklerini tez zamanda gerçeğe dönüştürsün....Aminnn...melisa için okuyacakmıyız
![]()
benim için uyar hepimizin duasını isminin yanına yazarım o şekilde okuruz arkadaşlardan fikir gelsin eğer kabul ederlerse yarın başlayalım hemen en sonunda da hepsi için toplu dua yaparız bence harika olurarkadaşlar kabul ederseniz hepbirlikte 10 .000 tane okuyalım...Hepimizin duaları için...bitince herbirimizin dileğinin kabul olması için deriz..ve öyle bağışlarız..
.fikirlerinizi alayım dedim...kim ne kadar okuyabilirse sayıdan düşerek okuruz...
![]()
listeniz kapalı mı kızlar :)benim için uyar hepimizin duasını isminin yanına yazarım o şekilde okuruz arkadaşlardan fikir gelsin eğer kabul ederlerse yarın başlayalım hemen en sonunda da hepsi için toplu dua yaparız bence harika olur
canım dua bitti yeniden başlayacağız 10000 fetih süresinin ilk ayeti diğer arkadaşlarımızda onay verirse seni de listeye eklerim eğer tamam dersenlisteniz kapalı mı kızlar :)
tamam canım olur ekleyebilirsincanım dua bitti yeniden başlayacağız 10000 fetih süresinin ilk ayeti diğer arkadaşlarımızda onay verirse seni de listeye eklerim eğer tamam dersen
yaşasın o zaman çok sevindim :)tamam canım olur ekleyebilirsin
simdi mazeretliyim canım ama en gec pztsi okuyabilirim inşallah :)yaşasın o zaman çok sevindim :)
10000 zaten hemen okunabilecek bir sayı değil canım benim :)simdi mazeretliyim canım ama en gec pztsi okuyabilirim inşallah :)
10000 zaten hemen okunabilecek bir sayı değil canım benim :)
evet canım 10000 toplu okuyacağız doğru anlamışsınyani belirli gün olucak o güne kadar sadece 10bin okucaz toplu dua yapıcaz doğru anladım dimi hem ders hem iş kafa kalmadı valla kusura bakma tatlım![]()