- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
- #6.961
Canim bu tura katicam insallah.FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİNİN DUASINA KATILACAKLAR LİSTESİ .
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
1- C cansu_tr Duası : Nişanlımla tez zamanda hayırlı evlilik yapmak, onun tekrar namaza başlaması , ailemin huzurlu , sağlıklı, imanlı ömür geçirmesi.
2- D Debusi Duası : Ailemin sağlıklı olması, hayırlısıyla ev almak...yeni iş kapılarının açılmasıdır...
3- Z zencefiltarcin Duası : Yuvamıza huzur, mutluluk, bereket ,borcumuzu ödeme kolaylığı ,Allah' ın rızası üzerine bir yaşam istiyorum.
4-Yagmurun_kizi Duası : Asker olan eşimi ve eşimin vesilesiyle diğer asker ve polislerimizi Rabbim pkk ileriden korusun. Çocukları babasız bırakmasın. Doğu görevimizi kazasız belasız bir şekilde bitirmeyi nasip etsin. Rabbim çocuğuma okul süresi boyunca zihin açıklığı versin. Onu utandırmasın. Rabbim evimizden bereketi huzuru sağlığı sıhhati eksik etmesin. Bana dua eden tüm arkadaşlarımın da işleri rast gitsin.
5-eilenn Duası : Duası : büyük abimin anneme babama hayırlı evlat olması kötü insanlardan uzaklaşması inşallah
6-cerenery Duası : Benim dileğim hayırlısı ile sağ salim bebeğimi kucağıma almak, sağlıklı bir bebek olması ve evimize huzur, bereket getirmesi.
7-melisamelisss
8-gulbera
Hanımlar ilk turu başarıyla sonuçlandırmış bulunuyoruz . Ağzınıza yüreğinize sağlık . Allah razı olsun hepinizden. şimdi diyoruz ki bu kez de hepimiz için ortak olarak 10000 adet okuyalım . hepimizin isimlerinin yanında duaları yazsın 10000 tamamladıktan sonra hepimiz için toplu dua yapalım. ne dersiniz sizin için uygun olur mu ?
Dilegim niyetlerimin dualarimin önündeki engellerin kalkmasi ve El Rauf , El Mukaddim, El Vali ve El Vedud esmalariyla kabul olmasi.
Bitirince soylerim cansucum